Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kelet-Európában férfitöbblet van Nyugat-Európában nőtöbblet (a fiatal/nem idős korosztályban)?
A rendszerváltás óta folyamatosan zajlik a nők átcsábítása Nyugat-Európába. Rengeteg nő költözött ki a külföldi pasijához, itt nőhiányt hagyva maga után.
Ezt sokan érzik, slágertéma is bizonyos körökben. Viszont nemrég én is észrevettem, voltunk most Bécs-ben pár napra, karácsonyi vásár is meg minden volt, és valóban sokkal-sokkal több nőt láttam így mindenhol, mint pl. Budapesten. Itthon valóban a férfiak vannak többségben.
Ez mind a hosszú évtizedeken át tartó nők kicsábítása miatt van, a jobb élet reményében?
Inverz.
Magyarországon nőtöbblet van.
Németországban élek. Rengeteg bevándorló. Magyarországról, araboktól, stb. 88% férfiak. Magyarországról emigrált at utóbbi években 600.000++ ember. Többségükben férfiak.
"Kint még alsóbb kategóriájú munkával is jobb életszínvonalon lehet élni, mint itthon."
Természetesen ezt úgy értettem, hogy itthon ugyanahhoz a munkakörhöz viszonyítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!