Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha csak ezen múlna és semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak ezen múlna és semmi máson, akkor egy 195 cm magas férfi mellett első sorban milyen magas nőt tudsz elképzelni?

Figyelt kérdés
Régebben az alacsony nők tetszettek jobban, de az utóbbi időben inkább a magasabb, 175 felettiek. Tudom-tudom, nem innen az itteni válaszok alapján fogok kizárólag párt választani, csak érdekel mások meglátása. Nők és férfiak is írjanak nyugodtan
2019. dec. 21. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Az az igazság, hogy a legtöbb alacsony nő is el tudja képzelni a 190+ centis férfit, ugyanakkor mi, magas nők meg nézegethetünk. Szerintem 195 centis férfihoz minimum 170 centis nő illik, ha a magasságot veszem figyelembe.
2019. dec. 21. 16:41
 12/19 A kérdező kommentje:

Kösz az eddigi válaszokat! Akik nem értik (kb az emberek fele) hogy mit számít a magasság, biztos nektek is van valamilyen más külső tulajdonság, ami nektek sem teljesen mindegy, vagy ad valami pluszt a tetszésben, ha nem is épp a magasság az.

11. Ez azért érdekes, mert pont kb 1 hónapja randiztam egy 181 cm magas nővel. Én szerettem volna ha lesz valami köztünk, ő nem.

2019. dec. 21. 18:04
 13/19 anonim ***** válasza:
Egy nő alapján nagy következtetést lehet levonni :D
2019. dec. 21. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:
53%
Az az ideális,ha kb 20 cm magasság különbség van férfi-nő között,így hozzád a 175 cm körüli nők valók.
2019. dec. 21. 19:13
 15/19 A kérdező kommentje:

13.

Évente pár magas nővel ismerkedek, idén volt még egy 180 és egy 175 körüli, ők is elutasítottak. Azt vettem észre sajnos, hogy lehet első látásra szoktam tetszeni magas nőknek, de aztán mégsem kellek nekik. Nem egy magas nő alapján mondom ezt, hanem mondjuk tíz-tizenöt alapján, akikkel ismerekedtem az utóbbi pár évben. Az hogy mindketten magasak vagyunk még nem jelenti, hogy muszáj legyen köztünk valami, de azért észrevehető a minta ennyi próbálkozás után. Elhiheted én örülnék neki a legjobban, ha máshogy lenne a dolog

14.

Köszi a választ!

2019. dec. 21. 19:24
 16/19 anonim ***** válasza:
Évek alatt a 10-15 is nulla. Mert gondolom, mellette meg ismerkedtél vagy 50 alacsony nővel
2019. dec. 21. 20:00
 17/19 anonim ***** válasza:
De most neked mit számít mások véleménye erről, ha te tudod, hogy milyen nők tetszenek neked? Olyannal kell összejönni, aki neked tetszik, de másokra meg ne tedd a rosszindulatú megjegyzést, ennyi. Nekem is vannak olyan tulajdonságok, amik nem tetszenek, de nem teszek megjegyzéseket azokra, akik olyanok, csak nem jövök össze olyannal, kész.
2019. dec. 21. 20:16
 18/19 A kérdező kommentje:

16.

Ez most nem ellened szólt. Csak kivagyok a magas nőktől, akik magas pasikra vágynak és sírnak, hogy a magas pasik az alacsony nőkkel vannak. Aztán amikor jön a magas pasi (aki mást is tud, nem csak azt hogy magas), akkor pedig elküldik hogy ő mégsem.

"Évek alatt a 10-15 is nulla. Mert gondolom, mellette meg ismerkedtél vagy 50 alacsony nővel"

Nem Budapesten élek, ahol tudom rengeteg magas nő van. Itt ahol lakom kis túlzással ha minden magas nőre ráhajtok, akire csak tudok, akkor tényleg kb 10-15 jön ki pár éves távon, hiszen egyszerűen számra kevés a magas nő.

2019. dec. 22. 16:15
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Én pl nem Budapesti vagyok, viszont magas és a 180 centimmel még a 190+ férfiaknak is túl magas. Na erre varrj gombot :D
2019. dec. 22. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!