Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak ezen múlna és semmi máson, akkor egy 195 cm magas férfi mellett első sorban milyen magas nőt tudsz elképzelni?
Kösz az eddigi válaszokat! Akik nem értik (kb az emberek fele) hogy mit számít a magasság, biztos nektek is van valamilyen más külső tulajdonság, ami nektek sem teljesen mindegy, vagy ad valami pluszt a tetszésben, ha nem is épp a magasság az.
11. Ez azért érdekes, mert pont kb 1 hónapja randiztam egy 181 cm magas nővel. Én szerettem volna ha lesz valami köztünk, ő nem.
13.
Évente pár magas nővel ismerkedek, idén volt még egy 180 és egy 175 körüli, ők is elutasítottak. Azt vettem észre sajnos, hogy lehet első látásra szoktam tetszeni magas nőknek, de aztán mégsem kellek nekik. Nem egy magas nő alapján mondom ezt, hanem mondjuk tíz-tizenöt alapján, akikkel ismerekedtem az utóbbi pár évben. Az hogy mindketten magasak vagyunk még nem jelenti, hogy muszáj legyen köztünk valami, de azért észrevehető a minta ennyi próbálkozás után. Elhiheted én örülnék neki a legjobban, ha máshogy lenne a dolog
14.
Köszi a választ!
16.
Ez most nem ellened szólt. Csak kivagyok a magas nőktől, akik magas pasikra vágynak és sírnak, hogy a magas pasik az alacsony nőkkel vannak. Aztán amikor jön a magas pasi (aki mást is tud, nem csak azt hogy magas), akkor pedig elküldik hogy ő mégsem.
"Évek alatt a 10-15 is nulla. Mert gondolom, mellette meg ismerkedtél vagy 50 alacsony nővel"
Nem Budapesten élek, ahol tudom rengeteg magas nő van. Itt ahol lakom kis túlzással ha minden magas nőre ráhajtok, akire csak tudok, akkor tényleg kb 10-15 jön ki pár éves távon, hiszen egyszerűen számra kevés a magas nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!