Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőnek csak a kemény macsók jönnek be drága kocsikkal?
Nem fogok jópofizni ennyi év és kudarc után semmi jót nem látok a nőkben, se lányokban. Rendes gyerek vagyok túl rendes és csak átnéznek rajtam a nők (normálisabbaknál Barátzóna vagyok) a gonosz kis p..sák meg ki is röhögnek. 27 éves vagyok szűz 173 cm és sosem ártottam még senkinek nagyon barátságos vagyok sajnos csak férfiaknál vágódok be.
Egyik ismerősöm múlt hétem vett drága autót, mióta megvan neki csorgatják a nyálukat utána a nők eddig meg le sem sz...ták (természetesen ő is észreveszi és be sem hagyja őket szállni). Eddig is volt 2 kocsija de azok csak átlag autók egyet sem érdekelt.
Na szóval csajok: akkor nektek csak 190 cm magas csávó kell jó nagy vastag szerszámmal a gatyában, drága limuzinnal és rengeteg pénzzel?
Mást csak kinevettek? :(
Vagy örök barát??
F/27
"190 cm magas"
A barátom 184, én 176 cm vagyok.
"nagy vastag szerszámmal a gatyában"
A negyedik randinkon, négy hónap ismeretség után feküdtünk le. Addig fogalmam sem volt róla, hogy mekkora, nem is nagyon érdekelt. Már azelőtt összejöttünk, hogy lefeküdtünk volna.
"drága limuzinnal"
Egy limuzin cseppet sem hasznos a minden napi életben, a feltűnősködésen kívül nem jó sok mindenre. Vannak ennél szebb és jobb autók, a páromnak viszont nincs is, nekem meg kis terepjáróm van.
"rengeteg pénzzel?"
Egyetemisták vagyunk, nem dúskálunk a pénzben. Megmondom neked, nem tudom, mennyit keres havonta, vagy, hogy mennyi van neki félretéve.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!