Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Hogy dolgozzátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Hogy dolgozzátok fel, hogy rondák vagytok vagy átlagosak (amúgy nagyjából majdnem ugyanaz a nők szemében) és szinte esélytelenek a legtöbb valamire való átlagos arcú és testű nőknél (elhízott nő nálam is próbálkozik)?

Figyelt kérdés
2019. dec. 19. 18:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
74%

Valószínűleg testképzavaros vagy. Nem nézel ki olyan jól, mint gondolod magadról. Engem az orrplasztikám előtt sok jó pasi csak szexre használt, mert jó alakom volt, de csúnya orrom. Aztán megműttettem, szebb lettem és érdekes módon már a jó pasik is simán kapcsolatot terveznének velem. Hidd el, ha olyan jól néznél ki, mint amilyen jó nőknél próbálkozol, akkor nem kapnál folyton kosarat. Ez a szomorú valóság :/

2019. dec. 19. 19:02
 12/32 A kérdező kommentje:
Mutattam a képet, nagyjából olyan. Nem mondtam, hogy húde jól nézek ki, de annyira rosszul sem, vagyis egy Danny De vito ha rosszabb típusú pasiból, akkor én 183 cm vel és 90 kiló tömör izommal annyira nem lehetek rossz.
2019. dec. 19. 19:04
 13/32 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég lemondtam arról, hogy lesz valaha valakim.
2019. dec. 19. 19:04
 14/32 A kérdező kommentje:
De nem borzasztó érzés lemondani róla? Nem fáj? Nekem nagyon rossz. Szinte néha zavarodok meg.
2019. dec. 19. 19:09
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Jónak nyilván nem jó ezaz egész senkinek sem, akinek semmi nem jött vagy jön össze, de még is mit csináljon?

Főleg az akit mondjuk 20-ból 20 nő elutasított.

Legyen öngyilkos?

2019. dec. 19. 19:12
 16/32 anonim ***** válasza:
100%
Tudomásul kell venni, ha nem vagy kifejezetten jóképű, egészen minimális érdeklődést mutatnak irántad a nők, bármit is teszel. Jó persze, amikor kell a pénz a szüléshez meg gyerekneveléshez, hirtelen megváltoznak a dolgok, de addig nem is létezel számukra.
2019. dec. 19. 19:16
 17/32 A kérdező kommentje:
nem, de 20 őer 20 nem sok. Volt ismerősöm nagy csajozógép volt az egyetemen, volt vagy 70 barátője (egyim sem sokáig), de sokszor volt, hogy egy este alatt 40 csaj zavarta el buliban. De újra próbálkozott, amíg sikere nem lett. Csak sajnos nekem ez nem megy, 10 elutasítás is tud nekem fájni.
2019. dec. 19. 19:16
 18/32 A kérdező kommentje:
16. Én is ezt látom, mintha láthatatlannal lenne az ember a számukra. Mind ha ott vagyunk a baráti társaságban, 6 férfi, mind csak azt az egyet veszik észre, aki kifejezetten arccal kitűnik közülünk, pedig egyikünk sem ronda. Számomra ez elborzasztó, hogy mi lett a nőkkel, mert mi ha látunk 6 nőt, akkor hatan 4 felé nézünk, 4 típus is bejön nekünk abból.
2019. dec. 19. 19:19
 19/32 anonim ***** válasza:

Én csinos vagyok és átlagon felüli.

Küldenél egy képet?

2019. dec. 19. 19:19
 20/32 anonim ***** válasza:
75%
Ilyen testalkattal és fejjel miért sírsz? Mások sokkal rosszabb kinézettel rendelkeznek és mégis van párjuk. Amennyiben pedig valóban így nézel ki, akkor szinte biztos, hogy nem a külsődön múlik a dolog és máshol kellene keresned a problémát.
2019. dec. 19. 19:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!