Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi értékét nagyban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi értékét nagyban csökkenti az, ha vidéki? Minél vidékibb annál silányabb?

Figyelt kérdés

Ahogy nézem, a legtöbb nőnek - és a vidéki nőknek is - a budapesti férfi az igazi férfi. Esetleg ha külföldön van elit diplomás állása, az is jó. Minden más hátrány.

Vidéki nagyvárosi -1 pont

Vidéki kisvárosi -2 pont

Falusi -3 pont

Persze csak ha férfi. A nők értékén ez mit sem változtat. Egy nőnek csak a szépsége és fiatalsága számít.

Ti is így látjátok ezt?

2019. dec. 18. 17:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Mi az a vidéki?

Viszonyítás kérdése. Én egy közepes városban élek, nekünk az a vidéki aki valamelyik faluból jár be pl. dologzni ide. Mondjuk egy megyeszékhelyen élőnek az én városom is vidéknek számít, egy pestinek pedig gondolom minden ami nem pest...

De egy londoninak szerintem BP is vidék.

Egyébként ez egy baromság. Semmit se számít.

2019. dec. 18. 18:14
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Gyakoris elméleteknek hiszünk, akkor Magyarországon csak olyan férfiaknak van nője, akik ELIT diplomával rendelkeznek, lakásuk van (saját), béjemvéjük és legalább nettó 500-at keresnek.

Kár, hogy a tapasztalat és az utca mást mutat. Ti amúgy hol éltek? Mentek közösségbe is néha vagy csak egymásnak adjátok át a baromságot?

2019. dec. 18. 18:18
 13/20 anonim ***** válasza:
94%
Nálam igen, mert nem ott élek. Pesti vagyok, a pesti férfiak vannak előnyben. Ha debreceni lennék, a debreceni férfiak lennének előnyben.
2019. dec. 18. 18:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Párom soproni, egyik exem baranyai, másik pedig egy szerb kisfaluból származik. A szüleim is baranyaiak, én ugyan Budapesten születtem és éltem már, de nem tartom magam pestinek. Nem számít, hogy ki milyen, csak nyilván egy városi vidékivel nehezen fut össze és személy szerint csak a távolság miatt látok kisebb esélyt a párkapcsolatra egy vidékivel. Ha felköltözött, bánom is én, hogy ki a születési helye. :)
2019. dec. 18. 18:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Biztos meglepő lesz, amit írok, de az emberek többsége olyan párt keres, akihez nem kell órákat utazgatni, hanem olyat, aki nagyjából helyben van és bármikor tud vele találkozni.
2019. dec. 18. 19:13
 16/20 anonim ***** válasza:
49%
Budapesti lány vagyok, erdélyivel járok. És köszönöm, ő nekem az igazi férfi. Ennyit arról, hogy csak a budapesti pasi pasi a szememben.
2019. dec. 18. 19:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Orobaltam en videi ferfiakkal ismerkedni,de ott elakadtunk,h en kuldok keet,meg furdoruhasat ,de o nem kuld. Max a fejerol. Az is regi kep. Ilyenkor felidegesitem magam,h tudtam,h kulonbozoek vagyunk es az elejen mer nem raztam le. A nezetelteresek miatt nem megy ez masoknak se. Meg ki akar utazni egy unnep miatt a szuleihez,amikor sokkal jobb programok is vannak.
2019. dec. 18. 20:18
 18/20 peca1000 ***** válasza:

Távolság függvénye, hogy milyen közel lakbak egymáshoz a felek.

Minél közelebb, annál jobb.

Lakhatás: Mivel városi vagyok, semmi pénzèrt nem költöznék falura, mert egyrész panellakásban érzem jól magam, másrèszt a mindennapi élet sokkal kényelmesebb egy városban.

De ha a csaj leutazik hozzám Pécsre, és velem akar élni, akkor felőlem Balatonmáriaalsómegállón is lakhatott előtte, az nem zavar.

Csak nekem ne kelljen utazni, azért preferálom a helyi nőket elsősorban.

2019. dec. 18. 20:38
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez oltári nagy baromság, fuss neki mégegyszer rengeteg tapasztalat által!
2019. dec. 18. 21:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Egy budapesti, aki azt hiszi, minden ami nem Budapest, az vidék: -10 pont.

Nem vagyok tősgyökeres budapesti, Pest megyei kisvárosban nőttem fel, pár éve nagyjából Budapesten élek. A barátom pécsi. Pécs számomra ezerszer élhetőbb és szebb város, mint Budapest.

2019. dec. 18. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!