Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy huszonéves lány nem kell senkinek?

"Hogy lehet az hogy egyeseket folyamatosan bombáznak a férfiak ismerkedési szándékkal, más normális lányokat meg észre se vesznek?"
Simán lehet. Attól, hogy valaki vállalhatóan néz ki és normális még nem feltétlenül tudja/akarja kelletni magát a férfiak előtt. Én pl normális vagyok, de emellett visszafogott, komoly, szorongó ember is. Senki nem figyel fel még közösségben sem arra az emberre, aki nem szól bele a beszélgetésbe, semmilyen módon nem kelt feltűnést, csak ül a háttérben a kötött pulóverében, smink nélkül, felkötött hajjal. Én pl ilyen vagyok, nem mosolygok idegenekre az utcán/vonaton/boltban, nem szemezek senkivel, nem kezdeményezek beszélgetéseket. B#szhatja az ember, hogy normális, ha nem kelti fel senki érdeklődését. Nem panaszkodásnak szántam, mert én is hordhatnék csinos, nőies ruhákat, sminkelhetnék, viselkedhetnék kihívóan, ha le tudnám/akarnám győzni a szorongásom és a szégyenérzetem és biztos, hogy egy pillanat alatt lenne rám jelentkező. Kérdező, neked is valamilyen módon jelezned kell a férfiak felé, hogy vevő vagy a közeledésükre, ha azt szeretnéd, hogy kezdeményezzenek nálad.

"Én pl normális vagyok, de emellett visszafogott, komoly, szorongó ember is. Senki nem figyel fel még közösségben sem arra az emberre, aki nem szól bele a beszélgetésbe, semmilyen módon nem kelt feltűnést, csak ül a háttérben a kötött pulóverében, smink nélkül, felkötött hajjal."
Az a baj, hogy az egyik dologból szerintetek következik a másik, de fordítva már nem látjátok a helyzetet. Azt mondjátok, hogy mivel ilyenek vagy olyanok vagytok, EZÉRT nem kezdeményeznek nálatok. Arra nem gondoltok, hogy mivel ilyenek vagytok (szorongók, zárkózottak, elutasítóak), EZÉRT észre sem veszitek, ha valaki kezdeményez?
Külső szemlélő vagyok. Srác. Nem vagyok zárkózott, nem vagyok szorongó. De, vannak ilyen nő ismerőseim. Elég fura a szitu, amikor ők elmesélik, hogy senkinek sem kellenek és senki sem kezdeményez náluk, miközben egyes srác haverjaim már elmesélték, hogy ők próbálkoztak náluk...

"Arra nem gondoltok, hogy mivel ilyenek vagytok (szorongók, zárkózottak, elutasítóak), EZÉRT észre sem veszitek, ha valaki kezdeményez?"
Azért az csak feltűnne, ha egy férfi beszélgetést kezdeményezne velem, keresné a társaságom vagy mondjuk dobna egy üzenetet messengeren, ha már élőben nem mert odajönni. Velem ilyen nem szokott történni. Mint már mondtam, nem panaszkodom és nem hibáztatok senkit, mert én is kezdeményezhetnék, felhívhatnám magamra a figyelmet vagy ahogy egy korábbi válaszoló is írta, akár interneten is ismerkedhetnék, ha annyira érdekelne a dolog. Csak azt szerettem volna bemutatni, hogy attól, hogy egy nő normális, jól néz ki és létezik, még nem feltétlenül ostromolják férfiak milliói (vagy akár csak egyetlen jelentkező) úgy is, hogy ő abszolút semmit nem tesz az ismerkedés érdekében, ahogy itt gyakorin szokás gondolni.

#17: Elvileg az én zárkózott ismerőseimnek is feltűnne... Aztán mégsem. Egyesek bizonyos témákban szeretnek szelektíven észrevenni dolgokat.
És gyakorin azért gondolják azt sokan, mert ezt látják a hétköznapokban. Én is olyan lányokat látok, akikről írtam. Olyat egyet sem, akinél ne próbálkoznának. Ahogy az ismerőseim sem. És az oldalon még rengetegen... Nem csak szép, de ronda nőknél is próbálkoznak. Szerinted, mi miért látjuk ezt?

Az, hogy képet mutatsz magadról (akár facebook, akár itt) vagy irsz magadról, az már eleve egy jelzés, hogy hajlandó vagy ismerkedni. De gondolom fb is be van állítva hogy csak az ismerősök láthatnak bármit is, meg amúgysem töltesz fel képet, és be sem jelölhet senki. Szóval minden ajtó és ablak zárva, de csodálkozol hogy nem jön be senki ebbe a házba? :)
Tegyünk egy próbát, mutassatok képet (nem homályos 40 évvel ezelőttit) és vajon hány privit vagy barmilyen megkeresest kap?
Mondjuk ha ezt nem számoljuk közeledésnek, akkor gond van a matekkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!