Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van olyan, hogy egy huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, hogy egy huszonéves lány nem kell senkinek?

Figyelt kérdés
2019. dec. 17. 11:48
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem vagy ilyen kis sarokban ülő, mufurc lány? Egyébként meg ha rád is mosolyog valaki az önmagában nem jelent semmit, onnan kezdve neked is kellene visszajelzést adni vagy kezdeményezni az illetőnél.
2019. dec. 17. 12:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Kövér, buta, igénytelen, agyilag zokni akkor igen.
2019. dec. 17. 12:43
 13/20 anonim ***** válasza:
Ha látok egy ilyesmi csajt amilyennek leírtad magad, mindig az az első gondolatom, hogy 1000% hogy nem szingli. Szóval ezért.
2019. dec. 17. 12:43
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet az hogy egyeseket folyamatosan bombáznak a férfiak ismerkedési szándékkal, más normális lányokat meg észre se vesznek?"

Simán lehet. Attól, hogy valaki vállalhatóan néz ki és normális még nem feltétlenül tudja/akarja kelletni magát a férfiak előtt. Én pl normális vagyok, de emellett visszafogott, komoly, szorongó ember is. Senki nem figyel fel még közösségben sem arra az emberre, aki nem szól bele a beszélgetésbe, semmilyen módon nem kelt feltűnést, csak ül a háttérben a kötött pulóverében, smink nélkül, felkötött hajjal. Én pl ilyen vagyok, nem mosolygok idegenekre az utcán/vonaton/boltban, nem szemezek senkivel, nem kezdeményezek beszélgetéseket. B#szhatja az ember, hogy normális, ha nem kelti fel senki érdeklődését. Nem panaszkodásnak szántam, mert én is hordhatnék csinos, nőies ruhákat, sminkelhetnék, viselkedhetnék kihívóan, ha le tudnám/akarnám győzni a szorongásom és a szégyenérzetem és biztos, hogy egy pillanat alatt lenne rám jelentkező. Kérdező, neked is valamilyen módon jelezned kell a férfiak felé, hogy vevő vagy a közeledésükre, ha azt szeretnéd, hogy kezdeményezzenek nálad.

2019. dec. 17. 13:05
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 Igen, ebben egyetértünk, hogy kevés ember fog így odamenni hozzád és beszélgetni. Vagy azt hiszik hogy mérges vagy valamiért, vagy azt hogy van párod. De manapság ott az internet is ahol semmiből nem tart kezdeményezni. Biztos vannak olyan csoportok vagy oldalak ahol lehet közös hobbikról beszélgetni, esetleg ha minden kötél szakad akkor ott vannak a társkeresők is.
2019. dec. 17. 13:19
 16/20 anonim ***** válasza:

"Én pl normális vagyok, de emellett visszafogott, komoly, szorongó ember is. Senki nem figyel fel még közösségben sem arra az emberre, aki nem szól bele a beszélgetésbe, semmilyen módon nem kelt feltűnést, csak ül a háttérben a kötött pulóverében, smink nélkül, felkötött hajjal."

Az a baj, hogy az egyik dologból szerintetek következik a másik, de fordítva már nem látjátok a helyzetet. Azt mondjátok, hogy mivel ilyenek vagy olyanok vagytok, EZÉRT nem kezdeményeznek nálatok. Arra nem gondoltok, hogy mivel ilyenek vagytok (szorongók, zárkózottak, elutasítóak), EZÉRT észre sem veszitek, ha valaki kezdeményez?

Külső szemlélő vagyok. Srác. Nem vagyok zárkózott, nem vagyok szorongó. De, vannak ilyen nő ismerőseim. Elég fura a szitu, amikor ők elmesélik, hogy senkinek sem kellenek és senki sem kezdeményez náluk, miközben egyes srác haverjaim már elmesélték, hogy ők próbálkoztak náluk...

2019. dec. 17. 13:26
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

"Arra nem gondoltok, hogy mivel ilyenek vagytok (szorongók, zárkózottak, elutasítóak), EZÉRT észre sem veszitek, ha valaki kezdeményez?"

Azért az csak feltűnne, ha egy férfi beszélgetést kezdeményezne velem, keresné a társaságom vagy mondjuk dobna egy üzenetet messengeren, ha már élőben nem mert odajönni. Velem ilyen nem szokott történni. Mint már mondtam, nem panaszkodom és nem hibáztatok senkit, mert én is kezdeményezhetnék, felhívhatnám magamra a figyelmet vagy ahogy egy korábbi válaszoló is írta, akár interneten is ismerkedhetnék, ha annyira érdekelne a dolog. Csak azt szerettem volna bemutatni, hogy attól, hogy egy nő normális, jól néz ki és létezik, még nem feltétlenül ostromolják férfiak milliói (vagy akár csak egyetlen jelentkező) úgy is, hogy ő abszolút semmit nem tesz az ismerkedés érdekében, ahogy itt gyakorin szokás gondolni.

2019. dec. 17. 14:20
 18/20 anonim ***** válasza:

#17: Elvileg az én zárkózott ismerőseimnek is feltűnne... Aztán mégsem. Egyesek bizonyos témákban szeretnek szelektíven észrevenni dolgokat.

És gyakorin azért gondolják azt sokan, mert ezt látják a hétköznapokban. Én is olyan lányokat látok, akikről írtam. Olyat egyet sem, akinél ne próbálkoznának. Ahogy az ismerőseim sem. És az oldalon még rengetegen... Nem csak szép, de ronda nőknél is próbálkoznak. Szerinted, mi miért látjuk ezt?

2019. dec. 18. 00:42
 19/20 anonim ***** válasza:
#18 attól, hogy én ezt tapasztalom másoknak még lehetnek más tapasztalataik, nem vagyunk egyformák. Tudom, hogy itt gyakorin úgy gondolja sok férfi, hogy egy nőnél sorra próbálkoznak be a férfiak, ő pedig sorra küldi el őket mondván, hogy nem elég "jó pasik". Na nálam tényleg nem próbálkoznak (ami nem csoda, mert eleve nem járok kocsmákba, bulizni, egyéb klasszikusan ismerkedős helyekre). Úgy kell elképzelni, hogy bárhová megyek, bárhol vagyok, egyáltalán nem jön oda hozzám senki beszélgetni. Nem is konkrétan ismerkedni, simán beszélgetni sem. Egyetlen férfi sem szokott írni közösségi oldalakon csak úgy, hogy ismerkedne (ami megint nem csoda, mert nem vagyok aktív, nincsenek fent rólam képek, nem kommentelek, ritkán posztolok). Apám az egyetlen férfi, akivel egyáltalán beszélő viszonyban vagyok. Azt pedig hadd ne nevezzem már ismerkedési szándéknak, ha mondjuk utánam fütyülnek a munkások vagy valaki megnéz az utcán. Egyszerűen nem csak a szép külső kell ahhoz, hogy ismerkedni akarjanak egy nővel, hanem az is, hogy ő is láthatóan nyitott legyen a dologra és valamilyen szinten nyomuljon ő is a férfira.
2019. dec. 18. 07:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy képet mutatsz magadról (akár facebook, akár itt) vagy irsz magadról, az már eleve egy jelzés, hogy hajlandó vagy ismerkedni. De gondolom fb is be van állítva hogy csak az ismerősök láthatnak bármit is, meg amúgysem töltesz fel képet, és be sem jelölhet senki. Szóval minden ajtó és ablak zárva, de csodálkozol hogy nem jön be senki ebbe a házba? :)

Tegyünk egy próbát, mutassatok képet (nem homályos 40 évvel ezelőttit) és vajon hány privit vagy barmilyen megkeresest kap?

Mondjuk ha ezt nem számoljuk közeledésnek, akkor gond van a matekkal

2020. jan. 16. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!