Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem érti meg egy 69...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg egy 69 éves férfi, hogy nem kell nekem?

Figyelt kérdés

44 éves özvegy nő vagyok (féléve halt meg a párom, még nem is keresek társat, mert nem vagyok nyitott rá, 20 évig voltunk együtt), viszont elkezdett zaklatni egy nős 69 éves férfi, hogy kezdjek vele kapcsolatot, mert hát egyedül vagyok, és örüljek, hogy jut nekem még valaki. Mit akarok 44 évesen, úgyis csak a 60-as 70-es korosztály fog nekem jutni.

Én ezt nem így látom, plusz undorom az illetőtől, de nem érti meg. Másik ismerősöm, 64 éves férfi is beszólt, hogy nem érti miért nem kell nekem 60 feletti férfi, azok velók a 40es nőkhöz.

2019. dec. 17. 10:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne engedd, hogy zaklasson, ez az ember agresszív,zavard el,vagy mond, hogy már van valakid.
2019. dec. 17. 15:03
 12/12 anonim ***** válasza:
68%

Nagyon szar marketing, hogy "nálam jobb már úgyse lesz", - főleg, ha nem is akarsz senkit.

A melyik számhoz melyik szám való még nettó marhaság.

Tartós, vagy komoly kapcsolatom a valahogy mindig huszonéves nőkkel lett.

Ne állj vele szóba, vagy beszéld meg a feleségével, hogy aktivizálja magát!

64f

2019. dec. 18. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!