Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól értem hogy B terv vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól értem hogy B terv vagyok?

Figyelt kérdés

Már jópárszor előfordult velem hogy egyetemen van egy csaj aki bejön, és szó szerint flörtöl velem, de én nem csapok le azonnal rá, mert előtte fel akarom mérni a szitut.

Utána mikor pár hét múlva elhívom randira, akkor nemet mond. De utána megint flörtöl pár hét szünet után. Néha megtudom hogy ez nem flört, hanem "csak barátokat gyűjt". Szimplán nárcisztikusak ezek a nők, vagy van valami komplexebb a háttérben?

Mondjuk várják hogy az ideális férfi elhívja őket randira, de ez csak nem következik be, de addig azért engem mint "nem olyan vonzót, de vállalhatót" megtartanak?

Vagy tényleg csak "barátkozik"?

Ez nekem azért fura nagyon, mert ha egy csaj nem jön be, azzal inkább távolságtartó vagyok, és nem kezdek el nagyon kedves lenni vele, pont hogy ne keltsek benne felesleges érzelmeket, és így csalódást okozzak hogy soha nem hívom el.

2019. dec. 15. 10:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne randira hívd, hanem hívd meg egy kávéra. Ott meglátod, hogy megy-e flört stb Amúgy ha annyira bejönnél neki, nem tudnád elrontani olyan hamar. Végülis már látásból legalább ismer, nem egy tök idegen ment hozzá oda az utcán.
2019. dec. 15. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!