Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti oda szoktatok menni fiúkhoz ha meg akarjátok ismerni? Vagy bejön nektek?
Dehogy is,még mit nem!
Teperjen csak meg hajbóboljon és bizonyítson,hogy jobban játok vele mint a jelenlegi életem szerelmével meg azzal a néhány próbálkozóval aki most is környékez!
Azt hiszitek ti ingyen van a muff?!
Verjed akkor ki magadnak!
1, 3:
És mi van ha rendes a srác, csak mondjuk félénk típus?
Vagy előttetek már 50 lányhoz odament, csak semmi nem jött össze neki és ezért már kicsit fel is adta a dolgot?
Mi van akkor ha nektek vagyon bejön?
Akkor csak reménykedtek, hogy majdcsak odajön?
Felmerül bennem a kérdés ha a nők csak az adott felkínálkozó választékból valogatnak de lépést nem tesznek egy ismeretség kialakítására tulajdonképpen saját magukat minősítik egy alárendelt szerepbe?
Akar engem egy ilyen nő? Nem! Csak a kínálkozó lehetőségek közül az igényeinek és elvárásainak aktuálisan éppen a leginkább megfelelőnek választ. Ugyan miért ne használjam és/vagy dobjam el ahogy kedvem tartja mint egy kelléket ami én is vagyok neki?
Felmerül bennem a kérdés ha a nők csak az adott felkínálkozó választékból valogatnak de lépést nem tesznek egy ismeretség kialakítására tulajdonképpen saját magukat minősítik egy alárendelt szerepbe?
Akar engem egy ilyen nő? Nem! Csak a kínálkozó lehetőségek közül az igényeinek és elvárásainak aktuálisan éppen a leginkább megfelelőnek választ. Ugyan miért ne használjam és/vagy dobjam el ahogy kedvem tartja mint egy kelléket ami én is vagyok neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!