Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne legyek "jófiú"?
Úgy érzem hogy a nők, az idősebbek is, nem vesznek komolyan, és nem tisztelnek (legalább is amennyire a másik nemet kéne), és így gyorsan be is kerülök a barátzónába.
Aranyos, kedves gyereknek, fiúkának tartanak, pedig 31 évesen már igen csak nem az vagyok (igaz, arcara 25-nek nézek ki).
Egy "kedves" kolléganő úgy fogalmazott hogy egy MACSKAJANCSI vagyok.
Mi lehet ennek az oka?
Engem így neveltek, mindenkivel kedves vagyok, udvarias, barátságos, mosolygok mindenkire.
Azon gondolkodok, elég lenne ha csak udvarias lennék, de többet nem adnék ingyen.
Lehet az is hozzá tesz hogy a mai elvárások szerint alacsony (173cm) vagyok, és vékonynak mondanak. Szerintem ha az átlagot nézem (nulla izom, elhízott, púpos tartás), nekem sokkal jobb, sportos kiállásom van mondjuk...
És a FÉRFI szerintem az aki állja a szavát, felelősség teljes, és lerak valamit az asztalra, nem az aki a nagy dumán meg a behozott millió kilóméteres bmw-n kívül nem tud felmutatni semmit, és anyával él...
Legyek fapofa?
Előre is köszönöm az értelmes hozzászólásokat, a többiek kíméljenek! :)
Nem mindegy, hogy talpig férfi valaki, vagy csak egy phasz, tetőtől talpig.
Aztán ne csodálkozz, ha se férfi, se nő nem tisztel.
Nem az udvariasság és a többi itt a baj, hanem hogy nincs férfias vonzerőd.
De most komolyan, szerinted a csajok elutasítják azt a pasit, aki "udvarias, barátságos, sokat mosolyog" ÉS úgy néz ki, mint Ryan Reynolds?
Hidd el, ezek előnyös tulajdonságok, már akkor, HA vonzó férfi vagy.
A Family Guy-ban volt egy jó példa.
George Clooney: "forgatáson fejbedobtam almával egy kolléganőt"
Peter: "He-he ez vicces, mert jóképű vagy. Egyébként csak egy bunkó f@$z volnál."
Úgyhogy lehetsz te fapofa meg mittudomén, akkor nem leszel jó pasi. Macskajancsi maradsz, csak bunkó Macskajancsi leszel.
*akkor sem leszel jó pasi*
(Autocorrect)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!