Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos nőként írnál egy ilyen bemutatkozásra társkeresőn?
Figyelt kérdés
Nagyon megtetszett egy pasi társkeresőn. Amit bemásolok az van a bemutatkozásában, de én sportos, sportcipős-farmeres csaj vagyok. Így merjek neki írni szerintetek? Az elegánsos rész miatt kérdezem. Nem akarok beégni, még sosem írtam senkire.
"Ahogy a "rólam" részben írtam: komoly kapcsolatra vágyom. Ami fontos egy nőben: okos legyen és rendelkezzen vitakultúrával, az ápoltság alap, az igényesség is. A finom, nőies stílust kedvemel (a szétpirított szolis bőr, az ócskalányos ruhák, bohócra festett arc, sok tetoválás... nagyon nem), az elegancia fölény. Szeretem a házias nőket és kifejezetten tetszenek a telt formák is."
2019. dec. 7. 19:05
11/12 anonim válasza:
Én már nem használok társkeresőt, de az utóbbi időben nagyon elszaporodtak az olyan bemutatkozások, ahol nem is magukról írnak, hanem ilyen passzív agresszív módon szapulnak valakit. Pl “ócskalányos ruhák”, “bohóc arc” “ha már írok ne legyél lusta és írj vissza!!!” “elegem van az olyan nőkből akik...” Tipikus frusztrált idióták, ez az egész leírás egy red flag nekem, biztos, hogy nem állnék szóba vele. Ráadásul ő sem olyan intelligencia huszár, mint ahogy előadja, “az elegancia fölény”-nek nincs semmi értelme, maximum ha “előny”t írt volna.
12/12 Sunshinedoll válasza:
Nem, mert egy nagyképű f-sznak tűnik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!