Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet érettebb lányokkal ismerkedni?
Mármint akik komolyabb kapcsolatot keresnek.
Tinderrel próbálkoztam, max alakalmira jött volna, amiből nem kérek.
18/f
Akárhol. Itt is lehet, Facebookon, társkeresőkön, az utcán. Egyébként a társkeresőkön általában olyanok vannak akik egy alkalmisat keresnek, viszont van egy pár normális is.
18l
Azért szerintem nincs minden előző válaszolónak igaza. Én tisztán emlékszem, hogy tizenévesen sokkal érettebb voltam a koromnál, de egyáltalán nem voltam anyagias, és nem zavar az, ha egy pasi csendes (ez még most is így van, csak "megöregedtem" közben).
Suliba jársz még? Ha igen, akkor ott próbálkozhatsz évfolyamtársakkal beszélni, vagy szakkörökre járni (ha meg nem jársz suliba, akkor hasonló hobbis elfoglaltságot keresni), az rögtön ad is egy támpontot, mert van közös téma, és valószínűleg jól is fogod érezni magad a közegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!