Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért akar csak fb messengeren beszélgetni, a telefonos kommunikációt ahol én felhívom nem hajlandó elfogadni?
Én nő vagyok, de gyűlölök telefonálni, csak a létező legfontosabbakat vagyok hajlandó telefonon intézni (vagy amit nem lehet máshogy, orvoshoz időpontfoglalás, ilyesmi). Folyton le is van némítva a mobilom, és ez így volt már 12 éves koromban is. Engem írásban lehet elérni legkönnyebben, pont. Nem azért, mert hallgatózna bárki is, egyszerűen sokkal kényelmesebb számomra, hogy diszkréten lehet kommunikálni, tömegközlekedési eszközön, munkahelyen, filmnézés közben, akármi, nincs ott a kényszer, hogy most azonnal kell reagálnom valamire, hanem amikor ráérek, válaszolok. Telefonálni nem lehet 0-24, messengeren viszont úgy érezheti az ember (ha olyan beállítottságú, mint én), hogy non-stop kapcsolatban van a másikkal, folyton beszélgetünk, hiába, hogy eltelt fél-1 óra két üzenetváltás között.
Ha tehetném, betiltanám a telefonos kommunikációt úgy an block, szóval ha hozzám hasonló lánnyal ismerkedsz, akkor ez pl lehet indok, miért nem akarja :D
Én se szeretek telefonálni, valamiért nagyon zavar pluszban w telefonom gondol egyet és elmegy a térerő nem épp jó
Ha messengeren és élőben mindne oké akkor emiatt ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!