Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság egyetlen nőnek sem jönnek be a romantikus, normális pasik?
Ajj megint ezek az általánosítások. Tehát szerinted azért nem jössz be a nőknek mert romantikud vagy.Biztos így van vagy csak te gondolod? Lehet mégse vagy olyan rendes mint hiszed. De ezt mi nem tudhatjuk, nem ismerünk.Lehet túl sok vagy. Tapadsz, vagy ilyesmi. Vagy egyszerűen nem azt adod a lánynak ami tenyleg kell neki pl lehet csak egy ölelés kell neki, mert rosszkedvű vagy csak ilyen hangulata van. De te beallitasz valami nyalassággal. Szerintem a normalis figyelmesseget mindket nem értékeli, és kell is. Aki meg nem és elájul egy BMW től az mit számít?
Romantikus vagy mert főzöl , mosol...ok tehát kiveszed a részed a közös élet feladataiból ha úgy adódik. Becsülendő, de bocs ez nem romantika. Tűrhetően nézel ki: kinek mi.
Vannak szemét pasik, ahogy nők is, és igen sokan szeretnek valamiért szenvedni és már az 5.ilyen baromnál kötnek ki. Ne ezekkel foglalkozz, ennyi. Ezekből sincs több, csak jobban felfigyel rájuk a környezet.
Az ilyen nagydumasok nagyobb feltűnést keltenek, mint mondjuk az en párom, aki tenyleg nagyon kedves figyelmes stb. Ezzel nem tudsz mit kezdeni. Ha mégis olyan jó a személyiséged mint írod úgyis megtalálod azt akinek ez a fontos. Ne aggódj. Jó tanács: Ezt a nézetedet amúgy szerintem ne hangoztasd a nők előtt ismerkedéskor, mert nagy resze celzásnak fogja venni, vagy azt hiszi nem stimmel veled valami. Szóval furán jön ki.
A páromat évekig a romantikus, kedves hozzáállása miatt hajtották el a nők. Én meg mióta az eszemet tudom ilyen pasit kerestem.
De megtaláltuk egymást.
Ő is főz, most, takarít, tereget, vasal, kedveskedik, de mondjuk ez visszafele is igaz, én is megteszem ezeket.
A barátnőm a párom évfolyamtársa volt középsuliban és még udvarolgatott is a barátnőmnek. Emlékszem azokban az időkben mennyit panaszkodott a barátnőm, hogy az a srác milyen nyálas, milyen izé, mennyit erölkődik...
Én meg csak csurgattam a nyálamat, hogy engem bezzeg senki hasonló nem talál meg.
De végül egymásba botlottunk.
Egyetlen normális pasinak sem kell hajtogatnia, meg bizonygatnia, hogy ő normális. Érdekes, nekem a környezetemben sok valóban normális férfi van és van barátnőjük/feleségük. Amikor véget is ér a kapcsolatuk, belátható időn belül lesz ismét párjuk, miért? Mert tényleg rendben vannak: emberileg, testileg, anyagilag és lelkileg.
Ha te nem vagy képes kapcsolatot kialakítani hosszú ideje senkivel, akkor valószínűleg nem vagy normális, csak nem veszed észre a defektet magadon. Biztosan van valami, ami taszító benned és most nem feltétlenül külsőre értem, lehet a személyiségedben van valami, ami egy red flag a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!