Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tinder most ingyenes vagy sem? Miért kéri a telefonszámom?
Sziasztok!
Szeretnék regisztrálni Tinderre, csak kipróbálni, de kéri a telefonszámom. Gondolom csak SMS-t akar küldeni, amivel megerősítem, hogy tényleg én jelentkeztem be (és majd be kell írnom vhova a kódot, amit SMS-ben kaptam), illetve biztonsági okokból. Így van és nem kezd vele semmi mást, ugye? Illetve az lenne még a kérdésem, hogy bármikor törölhetem a profilom?
Előre is köszönöm a választ! :)
Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod! :) Még annyi, hogy nem tudod azt miért írja, hogy "Üzenet- és adatküldési díjak lehetnek érvényben. Az ellenőrzött telefonszám használható a bejelentkezéshez."?
Nagyon sajnálom, hogy neked nem jött össze és hogy rossz élményeid voltak :( de szurkolok neked, hogy megtaláld az Igazit! :)
Azzal ne foglalkozz igen lehetnek plusz költségek, de az magától nem, csak ha előfizetsz a plusz szolgàltatásokra az alkalmazáson belül, ami nem kötelező.
Köszi most szuperül vagyok egyedül, nem vèletlen nem vagyok fent a tinderen
Neked is sok szerencsét! :)
#4-es örülök, ha jól vagy és köszönöm a válaszaid :)
#5-ös azt jól érzed, hogy titokban, de nem, nincs párkapcsolatom, ha lenne nem csinálnék ilyet. Csak azért akarok "titokban", mert csak ki akartam próbálni erre a hétvégére, aztán töröltem is volna, ennyi a nagy titok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!