Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyetértetek azzal hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértetek azzal hogy egy huszonéves még gyerek?

Figyelt kérdés
40F így gondolom
2019. nov. 29. 15:34
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Jómagam fiatalabbnak nézek ki a koromnál és sokadjára tapasztalom 20onévesek kezdeményezését. Haveri társaságomban is van akinek komolyan működik de én csak ezen a véleményen vagyok.
2019. nov. 29. 15:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
29 éves vagyok, családom van, saját otthonunk, önálló életünk, nem érzem már magam gyereknek egy pár éve.
2019. nov. 29. 15:38
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, kit hogy neveltek és ki meddig jutott a felnőtt életben. Sok ember még 40 évesen is gyerek.

De tény, hogy sokat fejlődik az ember a húszas éveiben. 3 év alatt látom magamon, hogy rengeteget változtam, ebben mondjuk benne volt a diplomaszerzés, munkába állás, szülőktől különköltözés is.

2019. nov. 29. 15:46
 4/18 anonim ***** válasza:
84%
21 éves vagyok,mondasz valamit, igazából nem is nagyon szeretnék felnőni ebben a világban de sajnos muszáj,számomra nem sok értelme van az életnek stb.. nem szeretnék negatív lenni de ez az igazság legalább is szerintem, gyerekként szuper minden aztán le kerül az álarc és látod a világot saját szemeddel hogy milyen is valójában ezért inkább sokan nem is akarnak felnőni.
2019. nov. 29. 15:47
 5/18 A kérdező kommentje:
Jó elnézést javítsuk 25-ig! Persze kivétel mindig van (amit nagyon nehéz találni), de általánosságban értem.
2019. nov. 29. 16:02
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyanyám gyerekként hivatkozik mindenkire, aki még nem múlt el 60 éves.
2019. nov. 29. 16:04
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
18 éves még gyerek. Egy 24-25 évest nem mondanám már gyereknek. Inkább ifjú felnőtt.
2019. nov. 29. 16:04
 8/18 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem értek vele egyet. Már tizenévesből is rengeteg van aki igazi felnőtt. És ugyan így rengeteg de rengeteg 30-40 év körüli gyerek is akire még mindig anyuka mossa az alsógatyát.

Nekem 22 évesen már önálló, külön életem volt a párommal. Igaz én kb 14 éves korom óta (sajnos) nem lehettem már gyerek mert olyan dolgok történtek az életemben amik miatt fel kellett nőnöm.

Emellett meg ismerek még 40 éveseket is akiknek stabil munkahelyük sincs, nulla megtakarítás, egész napos hiszti meg lustaság, az anyjáék nyakán él ami nem is lenne akkora baj de se főzni se mosni semmit nem tud magára.

Az, hogy ki a gyerek és ki a felnőtt nem életkor kérdése. Ismerek már tizenéveseket is akik már nem gyerekek mert olyan dolgokkal kellett szembenézniük legyen az nagyon jó vagy nagyon rossz. És sajnos azért mert valaki elmúlt 30 vagy 40 még nem lehet rá azt mondani, hogy felnőtt hiszen úgy él és úgy gondolkozik mint egy hisztis 15 éves.

2019. nov. 29. 16:06
 9/18 anonim ***** válasza:
57%

hát gyerek nem de fiatal/gyerekes még igen

az tény és való hogy az ember mind fizikailag mind mentálisan 25 éves koráig fejlődik szóval igen 25 éves korig még benne van ebbe a 18-as fiatal de jogilag felnőtt korban! de gondolom ezt többen is érzik hogy 25 felett azért jóval másabb a gondolkodásuk az élethez való hozzáállásuk mint 25 év alatt... és igen én is csak 21 leszek de még nem érzem magam teljesen kiért felnőtt férfinak nincs is ezzel semmi baj még van jó sok minden amit meg kell tapasztalnom és meg akarok tapasztalni (az lehet hogy érettebb vagyok a kóromhoz képest de az betudható a filozófiának és szüleim neveltetésének) de az alapgondolkodásomon ez sem változtat hogy még nem teljesen úgy cselekszem ahogy egy rendes felnőtt vannak dolgok amiket csak a tapasztalatok és az idő elteltével tudunk megérteni és megcsinálni

2019. nov. 29. 16:08
 10/18 anonim ***** válasza:
57%
8-as a felnőtt érett ember nem csak azt jelenti hogy önellátó... igaz az is beletartozik de ennyi erővel minden szakmás aki már 15 éves korától dolgozik és 17-18 évesen már ténylegesen is képes az önellátásra teljesen felnőtt... vagy egyfajta gondolkodás mentalitás az élethez való hozzáállás amitől felnőtt leszel az igaz hogy aki rá van szorulva az életre az akár még 4 évvel is megelőzi a korát de ennek a személynek még attól ugyan úgy lehetnek gyerekes tulajdonságai
2019. nov. 29. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!