Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felesleges tovább folytatom így az ismerkedést ilyen formában?
5 napja úgy próbálok ismerkedni hogy minden csinos lányhoz oda megyek Pesten, 4. 6. Vilin, az 5 kerbe, Budán hogy lenne kedve ismerkedni, nagyon tetszel....
Eddig több mint 100 nőhöz oda mentem de egy randi sem jött össze... Van nevettek vagy elküdtek vagy bocsi van barátom szöveg volt...
7# "mindenki a telefonba van benne.."
Onnan várják hogy szemezhessenek veled.
De most komolyan, lécci ne menj oda senkihez sem.
Emlékszem pár éve, a postán álltam sorba, és egy csávó minden nőtől megkérdezte hogy szia tetszel, randizunk valamikor?
Csak néztem hogy szegény milyen elkeseredett lehet hogy így mindenkinél próbálkozik.
De! Ennek nem ez az útja, módja, így nem szabad, nem lehet ismerkedni.
Ne erőltesd.
Néha néha nézegess, inkább ismeretségi körben próbálkozz, munkahelyen, rendezvényeken stb, és ne mindenkivel.
Eggyel, akiről sejted hogy te is tetszel neki, vagy csak barátkozz, semleges témákról beszélgessetek, hogy felkeltsd az érdeklődését.
"Különben elég baj, hogy a nagy többség már mást se tud, csak a telóját simogatni."
Hidd el, nem azt gondolom telefon nyomkodás közben, hogy "bárcsak próbálna velem ismerkedni valaki, biztosan egyedül maradok, brühühü", hanem azért nem szemezgetek meg nézegetem az embereket, mert kifejezetten el akarom kerülni, hogy bárki is megszólítson. Szerintem másoknak is hasonló a motivációjuk.
"Néha néha nézegess, inkább ismeretségi körben próbálkozz, munkahelyen, rendezvényeken stb, és ne mindenkivel."
Munkahelyen csak férfi szinte egy hét házas öreg néni, baráti kör nulla...
#12 Lehet, hogy te direkt és azért telózol, hogy meg ne szólítsanak (szíved joga, ha neked így jó), de tényleg nagyon sok fiatal közé ez áll. Nem veszik észre egymást, nem megy a kommunikáció...
A kérdező egy igazi HIRO csupa nagy betűvel! Nem nyarvog, hogy jajj nincs barátnőm, öngyi leszek, hanem megy, és próbálkozik. A sok lúzer példát vehetne róla.
Kérdezőnek: Tényleg le a kalappal, ne hagyd abba! Max a szövegen kéne módosítani. A "nagyon teteszel, ismerkedjünk" elég ormótlan. Ne ilyen közvetlenül ismerkedj, hanem kicsit finomabban.
Van egy bácsi, mindig a Móricz és a hídfő között végigmegy a villamoson és kéreget. Nekem ez annyira tré és visszataszító.
Ha uram bocsá' nem lenne párom és egy ilyen emberrel keverednék össze, mit mesélnék, hogy ismertük meg egymást? A villamoson mindenkit végigszólítgatott? És ha megkérdeznék a pasimat, hogy mi tetszett meg neki bennem, azt mondja majd, hogy "ő volt a száz nőből az egyetlen aznap, aki megszánt" vagy "volt puncija"? Nem tudom leírni, mit érzek a téma kapcsán, ezért írtam azt, hogy undorító. A társkeresőn is gusztustalan, mikor valaki a semmire alapozva küld szinte körüzenetet. A legundorítóbb, mikor még az sem érdekli, hogy ránézel-e, de belemászik a privát teredbe és bszogat, hogy tetszel neki. Mégis mi tetszik, öreg? Azt sem láttad, hogy nem vagyok kancsal. Semmit sem tudsz rólam. A farkad tetszene maximum bennem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!