Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha egyre jobban úgy érzem hogy nekem az a soros jutott hogy pár nélkül éljek?
Eddig úgy gondoltam hogy tenni kell érte és megváltozik. De én magamon azt érzem hogy bármit teszek képtelen vagyok barátnőt találni. A legnagyobb gond az az hogy rendes, hozzám illő lányt sem találok. Ha meg esetleg találok akkor meg az ismerkedés is nagy nehézség.
Nagyon sokat próbálkoztam ismerkedni. De valamiért semmi nem jön össze. Másnak tízen évesen már több éves kapcsolata van, én meg huszon évesen sem találok párt :(
Múltkor szinte a lány kezdeményezett, de ott meg az volt a gond hogy a lány sokkal másabb természetű mint én, emiatt nem annyira illünk össze. Meg úgy éreztem hogy én nem vagyok annyira fontos neki mint ő nekem.
Szóval nem tudom miért vagyok ilyen balszerencsés. De nagyon jó lenne már egy aranyos barátnő.
Ez nem balszerencse, hanem valószínűleg ronda vagy.
Mert hogy pár csaj lekoptat az egy dolog, nem tetszhet az ember mindenkinek, de ha sorozatban mindegyik, ott nyilvánvaló hogy mi a helyzet.
Azt írod, hogy sok dolgot tettél. Mondanál párat?
Azt is, hogy sok helyen próbálkoztál. Hol és hogy?
#7: A többség mást tapasztal, nem véletlenül. Nekem is van olyan ismerősöm, aki szeret arról mesélni, hogy mennyi olyan férfi van a környezetében, aki nem is néz ki annyira jól, mégis ilyen és olyan kapcsolatokban vannak.
Aztán, ha megmutatják ezeket a nem jól kinéző férfiakat 1-1 társaságban, akkor a társaság szerint meg jól néznek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!