Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha magas férfiként azt látom pont a magas nőknek nem tetszem?
Eddig csak alacsonyabb barátnőim voltak (160-170 cm), de az utóbbi időben elkezdtek tetszeni a magas lányok. Persze a magasság nem minden, más dolgok is kellenek, de elég nagy pluszpont ez most nálam. Viszonzást viszont eddig nem nagyon tapasztalok. Van a tágabb ismerősi körömben két magas lány (valahol 180 cm körüliek lehetnek), akiknél próbálkoztam mostanában, de mindegyikük visszautasított. Az utcán is előfordul hogy megnéznek maguknak a csajok, de észrevettem, hogy a magasabbak szinte sosem. Rájöttem szinte alig látok magas férfi-magas nő párokat, mióta elkezdtem erre figyelni. A magas lányokat (175-185 cm) főleg saját magukkal kb. ugyanolyan magas pasik mellett látom. Vagy pont tegnap láttam egy helyes, magas barnát egy fél fejjel alacsonyabb sráccal. Szóval már nem is vagyok benne biztos, hogy a magas nőknek egyáltalán bejönnek a magas férfiak. Én 196 cm vagyok.
Azért a magasságot gondolom oknak, mert amúgy más dolgokban rendben vagyok. Bár nem vagyok olyan nőcsábász, aki száz nővel lesz az életben, de voltak lányok mondhatni mégis bőven az életemben, tartós kapcsolatok és rövidebb dolgok is, arcra is helyesnek mondanak, szegény sem vagyok, bár nincsenek még tízmillióim sem. Szóval más dolgokban is inkább rendben vagyok (mielőtt valaki azt írná, hogy biztos csúnya vagyok, vagy szegény, ezeket csak arra írtam.)
Egyelőre csalódott vagyok, mert túlságosan beleéltem magam, hogy találok egy 175-185 cm körüli lányt akivel kedveljük egymást, és milyen jó lesz, hogy nem kell annyit hajolgatni a csókhoz, hogy összeillünk majd fizikailag pont az ágyban is, stb. Szóval a magas nőknek tényleg nem tetszenek a kifejezetten magas (190 feletti) férfiak?
"Köszi, még nem adtam fel teljesen az ügyet. Viszont elég vicces, hogy azt mondod 190 centis nők között keresgéljek. Ha mondjuk 50-ből 1 lány van, aki megüti a 180 centit, akkor kb. 500-ból 1 lehet, aki megüti a 190-et :D Nem is tudom láttam-e valaha az életben 190 centis csajt, nemhogy legyen köztünk valami :D"
Vannak bőven 190 magas nők, tömegközlekedésen, plázában stb gyakran látok.
Igaz nekem magasság fétisem van, és 180 alatti lányokat észre sem veszem. Plusz mivel barátnőm kosaras így az ismerősei is mind óriásiak,
A kettő együtt meg elégé eltorzítja a mintavételi csoportot.
A minimum 190et meg komolyan mondtam. Hidd el, neked még az is kicsinek fog tűnni, van amikor barátnőm is olyan apró talán a testtartása miatt.
Egy 180 körüli nő, olyan lenne mintha egy 180as pali járna egy 160as lánnyal. Elvész minden előny ami a magasságából adódna mivel 196 vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!