Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy egy csalódá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egy csalódás ekkora űrt hagy maga után? Pihentetnem kéne magam?

Figyelt kérdés

Mert azt teszem. Pihentetem ezt a dolgot, de mégis. Hiába vagyok egy összpontosítani képes srác aki el tudja magát foglalni, akkor is társas lény vagyok.

Nincs nehézségem abban, hogy egy lánnyal elbeszélgessek.

De volt egy lány, 2 éve már, hogy a hazugságainak vége. 24 vagyok most, mégis túl nagy űr maradt bennem. Túl nagy seb ott belül.

Megcsalt és félek, hogy újra megtörténik...(alaptalan tudom)

Itt volt egy lány most akit 1 hete megismertem, 2 teljes napot együtt töltöttünk. Beszélgettünk, és teljesen álomszerű volt az egész. Süteménysütéssel és csókkal tetőzött a dolog és akkor azt mondta, hogyha szeretném én is, akkor megpróbálhatjuk.

Mármint, hogy járjunk.

A nagybetűs Kapcsolatot.

Én meg erre lelécelek, fogtam magam és amíg aludt egy kicsit, én eltűntem.

Nem történt semmi 18-as, semmi tipi tapi semmi.

Nem is volt ilyen a fejemben.

Tudom ez beteges és épp ezért kérdés.

Mert nem az első eset, hogy behúzom a vészféket.

Orvoshoz kéne fordulnom, vagy kihez???

Van ebben valaki aki érti ezt?

Egy önző p××*s vagyok, mert más csak vár egy ilyen alkalomra.

Én is, ver a szívem most is, mert én szeretnék egy lányt, és ő tökéletes.

De nem tudok bizalmat adni.

Köszönöm ha elolvastad.

2019. nov. 23. 23:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy jó tanács: már így is épp eleget szenvedtél magadban a megcsalás miatt ( hozzáteszem nyersen közben:túlélted, az élet azóta is megy tovább)..

Biztos, hogy még több szenvedést akarsz adni magadnak, és már a lehetőséget is eldobod, mint most?

Szerintem porold le magad, és ne engedd, hogy tovább romboljon, csak azért sem. Miatta veszítenéd el ezt a lányt is? Na ugye..

2019. nov. 23. 23:34
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen. Igazad van. Megbetegít ez az egész a végén még.

Fel kéne hívnom. Napok óta alig alszok annyira gyötör a bűntudat.

Egy lányt nem hagyhatsz csak úgy ott érted😦

2019. nov. 23. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:

Sajnos velem pontosan ugyanez történik, csak én lány vagyok

Engem nem megcsaltak, hanem szakítás volt simán, nem illettunk össze, de ennyire még senkit sem szerettem... Azóta hébe-hóba van, hogy randizom valakivel, de a végén kivétel nélkül mindenkit lekoptatok, mert egyszerűen annyira fáj ez még mindig, és hiányzik is, és úgy érzem, hogy senki nem váltja ki belőlem ugyanazt, és a sok nyuglodeshez sincs megint kedvem.

2019. nov. 23. 23:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Sajnálom.

Igen ez nehéz. Én milliószor megígértem magamnak a tiszta lapot, hogy újra kezdem.

Gondolombenned is zsigeri fájdalmat hagyott.

Olyat ami így spontán rád tör.

Remélem sikerûl legyőznöd ezt egy nap😉

2019. nov. 23. 23:59
 5/7 anonim ***** válasza:

Köszi, remélem, neked is. 😊

Igen, ez ilyen, hogy ha eszembe jut, nagyon összeomlok...

2019. nov. 24. 00:01
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az nem mindegy, hogy tényleg tudnád ezt az új lányt szeretni vagy azért is dobod el, mert még a régit szereted? Önvédelemből menekülsz vagy mert nem vagy szerelmes? Ha önvédelem, tehát ő lehetne a következő nagy Ő, akkor szerintem ne szalaszd el. Ha még a régit szereted, akkor ne hülyítsd ezt a lányt!

Az a rossz hírem van, hogy soha senki nem lesz a tulajdonod. Egy ideig része vagyunk egymás életének, de semmi sem tart örökké.

Hidd el, azok a sírig tartó kapcsolatok sokszor csak érdekkapcsolatok. Amikor már gyerek van, lakhatásról van szó, stb...akkor már nem mennek a szívük után az emberek.

Pont az a szép a fiatalságban, hogy csak addig kell együtt lennetek, amíg szeretitek egymást.

Minden elmúlik, az élet is.

Féltheted betegesen a szívedet, de tök fölösleges. 100 év múlva a föld alatt leszel így is, meg úgy is. Addig meg érdemes néha kicsit boldognak lenni. Akkor is, ha utána fájni fog. Az is lehet, hogy te fogod elhagyni valaki másért.

Mert semmi nem örök.

2019. nov. 24. 00:10
 7/7 anonim ***** válasza:

1-es vagyok

6-os minden szavával egyet értek.

Annyi kiegészítés még, hogy régen én is teljesen undorodtam az emberektől, amiatt, ahogy viselkednek. Aztán egyre jobban elkezdtem foglalkozni bizonyos viselkedések okaival. Pl hogy miért csal valaki?

Aztán ahogy egyre jobban belementem, egyre jobban megértettem a lehetséges okokat, motivációkat. Alapvetően nem téged akart volna bántani ez a lány sem, csak gondolom még nagyon éretlen, és biztos volt 1-2 problémája magával, az életével, és hát igen, rosszul döntött. Ettől te nem vagy se több, se kevesebb.

Ezt nézd meg ha van időd, olyanok is megszólalnak, akik csaltak, a végén is lesz "csattanó": https://www.youtube.com/watch?v=PQyQLbLeb2s

Továbbá Almási Kittinek vannak a megcsalás témáiban jó előadásai fent, meg könyvei.

Fel kellene dolgoznod ami történt első körben, mert sajnos még ha rá is veszed magad és kiteszed a ebezhetőséged egy új kapcsolatra, rossz berögződésként magad is tönkreteheted a kapcsolatot majd. ( PL indokolatlanul látsz bele dolgokat tök ártatlan helyzetekbe, és lehetsz féltékeny a múltbéli lány miatt, hiába nem adott neked az új lány okot.)

A másik fontos dolog amit megtanultam, hogy a megcsalás csak tünet, egy felszíni sebe valaminek..de nem a probléma maga.

Ez már valaminek a következménye, amihez vagy volt némi közös, de az is lehet, hogy egyáltalán nem.

Utóbbi esetben meg pláne hót felesleges aggodalmaskodnod, hiszen ez inkább szól a megcsalóról és az ő belső vívódásairól, mint rólad. (még ha ez a vívódás most úgy is jön le kívülről, hogy persze, most őt kéne sajnálni.. Nem, nem kell, nyilván nem szép dolog ezt a lépést választani.. de még nem nőtt fel a problémákhoz, hogy felelősségteljesen oldja meg. )

Még nehezebb ezt feldolgozni, ha még választ sem kaptál erre.. De a kezdeti harag és düh után én már elengedném ahogy van az egész dolgot. Valami nem volt jó, nem passzoltatok, és ez a lényeg.

Az hogy így derült ki, hát nem a legjobb módja, de legalább kiderült, és nem még tartott tovább. Nézd a jó oldalát. ( Nem élsz most is még hazugságban évekig)

2019. nov. 24. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!