Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak cafka, rongy nők állnak szóba velem, vagy velük lenne lehetőségem szexelni, az valójában engem minősit?

Figyelt kérdés
Ezek szerint ekkora szar ember vagyok mind külsőleg mind belsőleg hogy csak a lehasznált, könnyűvérű nőknél jöhetek számitásba, akiknek szinte teljesen mindegy csak valakivel legyenek, vagy valakivel szexeljenek?

2019. nov. 23. 17:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

#9 nem azt irtam hogy 4 az oké. Az is már sok egy êvben szerintem. Csak egy példa volt.

Pont az logikátlan amit te irsz, hogy csalódásból összefekszenek a nők mindenkivel, akikről ordit hogy csak kihasználják a helyzetet. Ellenben ha valaki közeledik feléjük egyből olyan kritériumok kerülnek elő, hogy az ember padlót fog. De a szexre hajtóknak csak böfögni kell és már hanyat is vágják magukat...

2019. nov. 23. 18:08
 12/22 anonim ***** válasza:
92%
Csalódás után pont a trógereket szedtem össze.Amíg nem voltam túl az exen rendes fiúval nem kezdtem,mert nem akartam senkit megbàntani.
2019. nov. 23. 18:12
 13/22 A kérdező kommentje:
#12 gratulálok....azt hiszem nincs is több k3rdésem, se hozzászólásom a témához, és itt nyilvánosan bocsánatot kérek hogy élek. ( és hogy segghülye vagyok a nőkhöz )
2019. nov. 24. 00:32
 14/22 anonim ***** válasza:
51%

És itt lép életbe a Gresham-törvény. Azaz, hogy két egyenlőnek tűnő fél közül az alacsonyabb erkölcsű kerül ki győztesként. A közgazdaságban a Gresham-törvény akkor lép életben, hogyha pl egy gazdasági szereplőnek kettő ugyanolyan pénze van, azzal a különbséggel, hogy az egyik minősége rosszabb. Ekkor az illető a rosszabbat fogja használni, hogy minél előbb megszabaduljon tőle, így a rossz minőségű fog forogni a gazdaságban és ki fogja szorítani a jobb minőségűt.

Azaz jelen esetben, a nők mint ahogyan a 12-es is írja nem akarnak szexelni a jófiúkkal, hanem helyette a bunkókkal és a rosszfiúkkal szexelnek, ezzel pedig kiszorítják a szexuálpiacról a magasabb erkölcsű férfiakat, mert sikeresen elérik azt, hogy a szexuálpiacon a rosszfiúk értéke forogjon.

Azonban eme női logika tévútra vezet, mert nem vesz figyelembe egy alapvető biológiai szabályt.

Történetesen pedig azt, hogy a női és férfi agy máshogy működik. A nők ha szeretve érzik magukat akkor szexelnek. Míg a férfiakkal ha szexelnek, akkor szeretve érzik magukat.

Ez a hatalmas különbség. Azaz, amikor a nők a bunkókkal szexelnek, mert "nem akarják megbántani" a jófiúkat, akkor tulajdonképpen csak azt érik el, hogy a rosszfiúk szeretve érzik magukat (elvégre szexelnek velük) míg a jófiúk nem érzik szeretve magukat (mert senki nem akar szexelni velük).

2019. nov. 24. 23:20
 15/22 anonim ***** válasza:
71%

A fenéket, általában a pasik pont, hogy nem érzik magukat szeretve, ha lefekszenek velük, mrt minden nőt lenéznek, k.rvának nézik, aki szexel velük. Ha meg nem fekszik le velük a nő, akkor azt mondják a nőre, hogy beképzelt, válogat.

Szóval tök nehéz nőnek lenni, nehéz olyan pasit találni, aki egyenrangú félként kezeli őket.

2019. nov. 25. 05:19
 16/22 anonim ***** válasza:
93%
Soha nem gondoltam egy nőről sem, aki szóba állt velem, hogy cafka lenne, utólag sem. Lehet ezért voltak jók a kapcsolataim.
2019. nov. 25. 07:12
 17/22 anonim ***** válasza:
47%

Akkor te nagyon nem jó helyen keresgélsz. Egy házasságban is pl a férfi akkor érzi szeretve magát ha a felesége akar vele szexelni. Majdnem mindig azután kezdődnek a félrelépések meg kihűlések, amikor a nő már nem akar szexelni a férfival, így az nem érzi magát szeretve a nő által.

Ez pedig hülyeség, hogy a férfi r.b@ncnak tartja azt a nőt aki szexel vele. Akkor pl apád is r.b@ncnak tartja anyádat?

2019. nov. 25. 09:04
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
15 vagyok. Van rendes párom, aki szeret és sokat szexelünk. Csak általánosan mondom, hogy a legtöbb pasi lenézi a nőket. Régebben jártam úgy, hogy lefeküdtem valakivel és kibeszélt a haveroknak, nem vett komolyan. Igaz, hogy ennek a pasinak azóta sincs nője. És tényleg nehéz a nők dolga párválasztás során. Mondjuk úgy, hogy nagyon szerencsés vagyok az élettársammal.
2019. nov. 25. 11:01
 19/22 anonim ***** válasza:
47%

Azaz, az a pasi bunkó volt, ha már így jártál vele (amit sajnálok). De mégis lefeküdtél vele (egy bunkóval) azaz csak az általam fent leírt dolgokat erősíted meg.

2019. nov. 25. 14:26
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem gondoltam róla, hogy ilyen bunkó. De amúgy általában ez megy. Kevés a normális. Nagy munka rendeset kifogni, de nem szabad feladni.
2019. nov. 25. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!