Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg elég csak férfiként jóképűnek lenned és úgyis lesz csajod, ha nagy tapló vagy?
Ezt jol latod tesam, igy van. Egy megoldas van, hogy penzt szerezz, de sokat.
Akkor mar te leszel a gore amikor beallsz nagykocsival a szorakozohelyekre.. mindegy hogy nezel ki!
Te honnét tudod a nőknek mi számít jóképűnek? Mert én pl sehonnét. Férfiként, amelyik férfira (persze nem vagyok meleg) azt mondanám, hogy na ez egy tök jóképű, jóvágású, jó megjelnésű, igazi férfi, lehet a nők, nő ismerőseim 80%-a azt mondja, neki nem jön be, ronda stb. Akire viszont én azt mondanám, hogy látszólag is egy ügyefogyott, teszetosza nyomorék, rondaság, meg sok nőnek simán tetszik.
Szóval ez annyira ízlés kérdése, hogy lehetetlen általánosítani.
Nem tartom magam rondának, de különösebben szépnek sem. Ennek ellenére sok csaj mondta már mennyire jóképű vagyok, milyen helyesnek tart. Ettől függetlenül eddig egyetlen egy kapcsolatom volt, igaz az majdnem 3 évig tartott, de ezen kívül még csókig, sőt randiig sem jutottam el soha senkivel.
Persze lehet én vagyok túl válogatós, de a lényegen ez annyira nem változtat.
Te férfiként nem tudod megmondani, hogy mi számít jóképűnek, de még ha nő lenneél sem tudnád ezt objektívan felmérni, mivel mindenkinek egyedi az ízlése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!