Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha nem jelzik a pasik folyamatosan, hogy kellenék nekik, akkor rosszul érzem magam? Más is van így?

Figyelt kérdés
Bejövök nekik, szokott is lenni kapcsolatom, de nem olyan, mint a filmekben, hogy megyek az utcán és a férfiak meg a nő után fordulnak vagy füttyögnek. És ha nem fordulnak, ha nem bámulnak, akkor így elmegy a kedvem a világtól, hogy ez így nem jó. Legszívesebben visszamennék és arcon vágnám, hogy nem vagyok elég jó, vagy ha nem is, akkor legalább udvariasságból, mint ahogy ki is nyitják az ajtót. A facebook, meg a tidner mondjuk az jó, de az nem ugyanaz.
2019. nov. 20. 21:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Ez meg egy kamu 😂😂😂
2019. nov. 20. 21:55
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Van ilyen típus. Genetika.
2019. nov. 20. 21:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Itt bezzeg jönnek az üzenetek.
2019. nov. 20. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Hogy te mekkora nagy humorherold vagy.
2019. nov. 20. 22:27
 5/12 anonim ***** válasza:
74%
Rengeteg nő szereti az egónövelést. Nyugi, megszokott dolog ez.
2019. nov. 20. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
De hulye ez a csaj!😂
2019. nov. 21. 00:04
 7/12 tiril ***** válasza:
100%
Köszönjük szépen a kérdésed, nagyon ötletes, sokáig tartott kitalálni?
2019. nov. 21. 00:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Csak siman narcisztikus vagy. Nem tudom, hogy mas van-e igy, en nem vagyok az, tehat nem.
2019. nov. 21. 00:58
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Elég üres életed is lehet, sajnállak emiatt..

Szoktál olvasni, vagy bármilyen értelmes elfoglaltságot űzni? Vagy 0-24 a pasikat figyeled élőbe/online, hogy miként reagálnak rád?

2019. nov. 21. 06:47
 10/12 anonim ***** válasza:
90%

Néha előfordul velem,hogy ülök pl metrón és látom kutya nem figyel rám és akkor arra gondolok na bazze biztos ronda vagyok.Aztán körbe nézek és látok más szép nőket és látom rájuk se nézz a kutya se,és akkor látom minden férfi-nő a telefonját bámulja mélyen és akkor jah realizálom ilyen a világ,senkit nem érdekel már a másik ,mindenki el van a saját világában.

És ekkor hálát adok,hogy van barátom és nem tudom mi lenne ,ha megint baártot kellene keresnem..isznyú nehéz lehet manapság ebben a világban ahol senkit nem érdekel a másik csak a favebook posztok meg a mobil1 játékok.

2019. nov. 21. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!