Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért IGEN az egyik, és miért NEM a másik?
KOMOLYAN érdekel!
Miért van az, hogy el kell fogadni a pasinak a nő előző kapcsolatából származó gyerekét, sőt még akár azt is, hogy a volt pasi néha oda jár a gyerek miatt, miközben a nő nem fogadja el a régi csajomat, akivel néha találkozunk, beülünk valahová és vannak közös programok?
SZEX VAGY SZERELMI ÉRZELEM NINCS!!!
Tévedsz. Nem kell elfogadni semmilyen nő gyerekét sem exét.
Sőt a legtöbb normális férfi nem is fogadja el. Nem vagy köteles más kölykét nevelni és mosolyogni apucinak.
Keress gyerektelen nőt és probléma megoldva.
Azért van, mert nem egyek vagytok, hanem két különböző személy (és legalább ebben a témában) eltérő megítéléssel.
Más párok esetében nem biztos, hogy ugyanúgy van, mint a leírt esetben, vagy az is lehet, hogy éppen fordítva van.
Azért van némi kontraszt a kettő között.
A gyerekvállalás nem úgy működik, hogy meguntam és menjen ahova akar én biztos nem nevelem. Itt nincsen választási lehetőség és az apának is minden joga megvan a gyerek láthatásához akit szeret és aki az ő felelőssége is.
Az, hogy programozgatsz valamelyik futó kalandoddal hetente azért egyáltalán nem ez a kategória. Ott nincs meg az, hogy van valamitek ami közös felelősség, ami mindkettőtöknek az élete szerves része. Nagyon más kategória a kettő, apuka nem azért van jelen a nő életében mert igénye van rá és nem tudta elengedni a múltat, hanem mert a gyerek érdekében erre szükség van.
Természetesen aki nem tudja megérteni a gyereknevelés súlyát, nulla empátiával rendelkezik annak nem kell ezt elfogadnia. Csak aki így áll ehhez hozzá annak össze sem kéne jönnie anyukával.
Azért kapcsolatot tartani az miatt, hogy van egy közös gyerek vagy a "semmi" miatt, csak úgy egy exel ide oda járkálni programokra nem ugyanaz. Ha nem látod a különbséget az elég baj.
A pasi néha oda jár a gyerekhez.. nem a nőhöz, nem szerveznek közös programot a nő az exel, esetleg a gyerek miatt lehet elmennek mindketten mondjuk egy fellépésre ahol a gyerek szerepel mint szülők, nem mint egy pár. De az exhez mi húz annyira, hogy nem bírsz róla leszskadni?
De sötét vagy istenem, egy gyereket összehasonlítani egy volt szeretővel nem ugyanaz. Te sem fogadod el a volt párja jelenlétét, - pedig nekik indokuk is van találkozni ugye a gyerek miatt nem azért mert kedvük van hozzá, - de azért ő fogadja el, hogy az exeddel csinálsz külön programokat.
Ez a tény 10 emberből 8-at zavarna, csak mondom.
Ha annyira zavar a gyerek akkor később se lesz jobb, most szakítsatok szerintem.
Van különbség azért.
Ha csak valóban a gyerek miatt a legszükségesebb mértékben találkoznak, akkor az természetes és el kell fogadnod, ezt be kell kalkulálnod, ha tetszik, ha nem.
A gond akkor van, ha a nő ezt kezdi túlzásba vinni és mindig a gyerekkel takarózik. Pl. azért mennek ők 3-asban étterembe, mert hogy ugye a gyerek, meg azért mennek szülinapot ünnepelni, mert a gyerek meg hát mégis csak az apja és a gyereknek szüksége van rá, te meg azonkívül, hogy a csendes pillanatokban a nővel vagy, le vagy pattintva, tehát nem téged szeret.
A másik része meg, hogy a nő meg féltékeny arra, hogy te ex-szel találkozol meg programot csinálsz, közben ő is ezt csinálja, ez azért van, mert ott is van egy szál ami összeköt titeket.
Én azt mondom, hogy az ex-szel teljesen felesleges találkozgatni, minek?
Sosem jönnék össze gyerekes pasival, de elméletben azért kifejtem, mit gondolok erről.
A két szituáció nem vehető egy kalap alá. Míg a gyerekesek esetében az exek azért találkoznak, hogy megbeszéljék a gyerek dolgait, vagy hogy egyáltalán a másik fél - példa kedvéért az apa - találkozzon a gyerekével. A gyerek egy életre összeköt két embert, akár tetszik akár nem.
A másik esetben az exek - tehát te és a régi nőd - között- nincs semmiyen kötelék, mint mondjuk a gyerek. Ezért is furcsa hogy beültök valahova beszélgetni. Mert két olyan embernek akit már semmi nem köt össze, mi beszélnivalója lehet egymással? Szerintem semmi.
Mivel még soha de soha nem hallottam nőt arról panaszkodni hogy egy férfinak gyereke van, férfit viszont seregnyit hallottam panaszkodni arról hogy mekkora szopás hogy tele a net tarskereso anyukakkal, meg hogy meeeekkora szopás más kölykét nevelni, ha pinát akar az ember, ezért nem igazán tudom hogy mégis honnan jött ez a random kettős mérce, de oké... Biztos igazad van.
A válasz pedig: mert ezek a szörnyű mai nők mindent megengedhetnek maguknak, a férfiak pedig kegyetlenül el vannak nyomva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!