Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el a nők ha egy férfi is öregszik és vele együtt változik, pl ritkul a haja, nem lesz olyan deltás mint 5-10 éve volt?
Figyelt kérdés
Csak engem dobott már ki nő ilyenért, kettő is. Ugye már 34 vagyok, és valamiért összejöttek velem, főleg a jelleme miatt. De nőkről révén szó, fontos nekik a külső, szerintem túlzottan is. Nézték 7-10 évvel ezelőtti facees képeimet, hogy de jó pasi voltam, rám sem ismerni. Már nem úgy nézel ki, mint 10 éve. Azt tudni kell hogy 7 és 8 évvel fiatalabbak voltak a párjaim akkoriban. Az megint más kérdés, hogy azóta is eltelt pár év, ezek a nők is változtak és nagyon nem annyira vonzóak, mint 3-4 éve. Csak nekik mindent szabad, és nekik 30 felett is jár a jó, fiatalabb férfi, a pasinak 30 felett kuss van. Vagyis ezt érzem 2 ilyen eset után.2019. nov. 17. 19:47
11/16 anonim válasza:
Nem tudom milyen nőket fogtál ki. Én világ életemben ronda voltam meg alacsony is vagyok. Néha dagadt néha vékonyabb(hogy van kedvem sportolni) de mindig volt csajom. Még szopattam is, csak úgy, poénból mert unatkoztam. Minden csajt én dobtam! Dumálni kell tudni!
12/16 anonim válasza:
Nem a külsőddel van a gond. Nem sértésböl írom. De hogy jól öltözöl, sportolsz stb es még csak 34 vagy... erre elhagynak. Vannak igénytelenebb férfiak, párral, házastárssal. És neked? Magasak az igényeid?
13/16 anonim válasza:
Attól függ hogyan úszol, mert ha csak tempózgatsz, attól nem fogsz izmosodni, csak jól elvagy tőle és szinten tartod magad. Eddzzél egy kicsit azokra a deltákra, ha régen megvoltak, meglesznek azok most is. A haj az sajnos eléggé szembetűnő dolog, de lehet más dolgokkal ellensúlyozni ha ritkul. Ilyenkor még jó kellene kinézned azért...
14/16 anonim válasza:
Ez nem függ kortól, van , aki már 25 évesen kopasz! Akinek annyi esze nincs, hogy erre rájöjjön, az jobb is, hogy szakított veled. Keress értelmes nőt 3 számjegyű IQ-val és nem lesz gond.
15/16 anonim válasza:
Amit veled csináltak az legalább egyenes. A férfiak, ha már nem vonzódnak a párjukhoz, általában keresnek valami tininek kinezo prostit és életük végéig csalják a párjukat.
16/16 A kérdező kommentje:
az még rosszabb
2019. nov. 18. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!