Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti csak diplomás férfiakkal jöttök össze? Fontos ez számotokra?
Azért kérdezem, mert szinte mindenki megy egyetemre gimnázium után. Nekem nincs diplomám, de persze nem vagyok teljesen tanulatlan. Gondolom az egyetem jó hely ismerkedésre, így más férfiaknak esélyt sem adtok.
26/F
Legtöbb diploma már annyit sem ér, mint egy jó szakma..
Ezt diplomásként mondom..
Elvárt. Páran előttem jól leírták: nem elégséges, de szükséges feltétel.
Nem a pénz, vagy státusz miatt főként, hanem fontos, hogy legyen igénye önfejlesztésre szellemi téren (is).
20L
Nem a diploma hiánya a probléma első körben. Nekem van diplomám, de mindig szívesen, előítélet nélkül nyitottam mindenki felé.
Viszont ha nem azonos az érdeklődési kör, akkor az egy idő után kiütközik. Amíg én bújtam a könyveimet a vizsgák előtt, addig ő folyamatosan menni akart bulizni, iszogatni. Nem voltunk egy szinten, nem vagyok én sem sznob, van humorérzékem, szinte bármin tudok nevetni. De az alpári, idióta humort nem szeretem (diploma előtt sem szerettem). Nem vagyok hercegnő sem, takarítani jártam suli előtt/után, hogy legyen plusz pénzem. A továbbképzésekre azért iratkoztam be, hogy továbbra is versenyképes maradjon a szakmám, piacképes tudással. És szeretek szórakozni, utazni, amit a minimálbéres fizetésből nem engedhettem volna meg magamnak, ezért tanultam mint egy hülye, hogy jól keressek.
Csak amíg nálam a szórakozás az egy kirándulást, utazást, kellemes baráti estéket jelentett, addig nála kimerült abban, hogy hányásig issza magát a sarki késdobálóban.
Rájöttem, hogy nem elég ha csak én húzok, mindkettőnknek kell, nem működik ha az egyik széttárja a karját, hogy "ennyit tudok", a másik meg belegebed, hogy biztosítson egy jobb életet.
És nem, nem minden diploma nélküli férfi ilyen. A férjemnek sincs, sosem érdekelt, hogy "csak" egy érettségije és egy szakmája van, mert a szakmáját imádja, képzi magát folyamatosan, mára meg el jutott oda, hogy neve van ebben az egészben és sokan tanulnak tőle. Én meg nagyon büszke vagyok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!