Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet érettebb nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet érettebb nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés
22 vagyok és hülye voltam és nem jól döntöttem egy lánnyal kapcsolatban, így nem lett semmi belőle! 25 a lány! Még mindig bánom és próbálok keresni, de csak akikkel meg össze jönne valami azok gyerekes és fiatalabbak nálam! Az baj, ha szeretem ha egy lány rövid pórázon tart, vagyis egy kicsit domina? A lánynál is ez volt, de túlságosan nyomult és inkább elküldtem...

2019. nov. 11. 22:59
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Öregek otthona, öregek nappali klubja.
2019. nov. 11. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!