Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ha egy nő nem ír...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha egy nő nem ír vissza társkeresőn, ti írtok egy "leszidó" üzenetet?

Figyelt kérdés

Pl.: "Miért nem válaszolsz?" "Értem, tehát nincs esélyem" "Kár hogy nem írsz" stb.

Ha igen, miért csináljátok, mire jó ez nektek?

2019. nov. 11. 16:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem, és visszaírtam csúnya lányoknak is.
2019. nov. 11. 18:12
 12/17 anonim ***** válasza:
84%

Én sok ilyent kaptam anno badoon. Ha nem írtam vissza mert annyian írtak akkor 10ből 6 biztos megsértődött.

Ha megïrtam bocsi már mással ismerkedem akkor meg az volt a bajuk s ezt a mondatot is úgy ertelmezték na elindult a beszélgetés amit erőltetni akartak. De a legszebb ilyenkor ha visszakèrdez miért nem vele ismerkedem inkább... Talán mert ha a másik sráccal már eljutottam valameddig s amit írt szimpatikus volt az esélyesebb mint valaki aki 2sort írt össz visz

2019. nov. 11. 18:20
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Alapvetően nem. A társkeresőkből megjöttem már, alig írtak vissza, írhattam bármilyen stílusban. Évek óta még egy randim sem volt, de még így is a Tinderen van némi esélyem, mondjuk úgy 0.01%. Nincs problémám azzal, hogy nem írnak vissza, mert nincs kinek írni. Sem szép, sem csúnya nőnek nem tetszem, senki sem húz jobbra. Más oldalakon beszélgetve (pl. itt) néha megkérdezem, hogy miért nem válaszolnak, mikor előtte napokig beszélgettünk, de reménytelen. Aki egyszer eldöntötte, hogy nem fog válaszolni, az tartja magát ehhez, nincs értelme még magamra haragítanom a bunkót játszva.
2019. nov. 11. 18:36
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"s ezt a mondatot is úgy ertelmezték na elindult a beszélgetés amit erőltetni akartak"

Ez annyira igaz. Itt az oldalon is.

2019. nov. 11. 19:36
 15/17 anonim ***** válasza:
8%

"annak biztos megvan az oka hogy nem válaszol"

Persze, oka nyilván van. Például az is egy ok lehet, hogy egy tahó az illető :)

2019. nov. 11. 20:00
 16/17 A kérdező kommentje:

#15 Kívancsi vagyok, neked lenne e időd és energiád napi 50 üzenetre válaszolni, miközben 50ből 48 csúnya :)

Amúgy miért lenne köteles bárki válaszolni egy unszimpatikus vadidegennek?

2019. nov. 12. 07:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Én egyetlen esetben szoktam írni ilyen üzenetet csak. Amikor már elkezdtem a lánnyal beszélgetni (látszólag ő is élvezte a beszélgetést) és egyszer csak gondol egyet és onnantól nem ír vissza. Ha már elkezdek beszélgetni valakivel, pláne napok óta, onnantól tahóság nem megírni annyit legalább, hogy ne haragudj, találtam mást, vagy mégsem vagy szimpatikus. Pont nem rég volt velem ilyen. Elkezdtem dumálni a lánnyal, kérdezgettem mik a tapasztalatai az oldalon. Mondta, hogy eltűnnek az emberek. Megy egy darabig a dumálás online, esetleg telefonon, aztán eltűnnek. Még beszélgettem vele 3 napig ezen a társkeresőn (ez alatt nem több órás beszélgetéseket kell érteni, de alkalmanként kb félórás kommunikációkat), utána másnap már gondolt egyet és nem írt vissza :D Én először úgy voltam vele, hogy lehet dolga van, majd biztos ír, de nem. 3 napig nem is foglalkoztam vele (közben rendszeresen láttam őt online), majd írtam neki. Ezt később láttam, hogy elolvasta, de semmi válasz. Köv. nap írtam neki, hogy "most már értem miért tűnnek el az emberek...Minden jót neked!" Na, erre 30 perccel később jött is a válasz, hogy "Csáó:D"
2019. nov. 20. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!