Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak jobbak a nőknél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak jobbak a nőknél?

Figyelt kérdés

Sokszor ezt érzem hogy a nők a magas elvárás ellenére is találnak párt, illetve szeretnek felnézni a párjukra, ez is ezt bizonyítja.

Tehát a férfiak humorosabbak, határozottabbak, jobban állnak egzisztenciálisan, ügyesebbek stb.?

2019. nov. 5. 07:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

#6 "Nem kell humoros, gazdag legyen a pasi, de akár hűséges, megbízható, szerető partnert önmagában is nehéz találni a nőnek a “magas elvárásaival”."

Ez az ami nem igaz. Rengeteg hűséges, megbízható, szerető pasi van, 90% a barát zónában, mert "aranyos, de nem indít be, csak barát". Ezek azok a férfiak akik naivan elhiszik ezt a nők által szajkózott hazugságot, és egyedül maradnak...

2019. nov. 5. 08:48
 12/14 anonim ***** válasza:
89%
Meg ezek a pasik azonosak a gyakorin nőket gyalázó és szidalmazó érzelmianalfabéták, azért sírnak hogy miért nem kapnak kacsaszájú,szákcsöcsű krvákat és bőszen aláznak mindenkit aki 50kg és 25 év feletti. Legalábbis én csak ilyen pasikat látok egyedül. Azt is írd oda hogy ezek a kedves, hűséges,megbízható pasik valahol a Bermuda háromszögben vannak a barátzónában és a jetit is többen látták, mint őket.
2019. nov. 5. 08:52
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Pff, "a fiúk jobbak mint a lányok" kijelentést legutóbb oviban hallottam :)

Nem jobbak. Vannak "jobb" férfiak, és vannak "jobb" nők, de általánosságban semmi ilyenről nincs szó.

Kicsit mások vagyunk, ennyi.

2019. nov. 5. 09:09
 14/14 anonim ***** válasza:
14%

Nem jobbak, csak mások.

Egy sikeres, karrierista, önálló, sziklaszilárd értékrenddel rendelkező nő nekem ijesztő, nem nevezném jónak.

Egy nőben szerintem az a jó ha hűséges, gondoskodó, aranyos és öröm vele lenni, így egészítik ki egymást a férfival.

2019. nov. 5. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!