Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok ki ábrándulnátok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ki ábrándulnátok a pasitokból ha valaki lenyomná őt egy rap szöveggel?

Figyelt kérdés
Mondjuk sétáltok ketesben és elétek áll egy menő csávó és egy battle rapbe lenyomja a pasitokat de úgy h a barátotok megse tud szólalni. Nem gondolnátok hogy a rappelő csávó sokkal menöbb a pasitoknál?

2019. nov. 3. 18:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Yooooo...

Azt kérded tőllem hogy "hé mi a bajod"

Hát én vagyok a csávó aki elviszi a csajod

Higyjél nekem, jó a szövegem

Nincs nő aki ellenálna nekem.

Na erre mi a válaszod, naná hogy semmi

Mert nem vagy te városi nagy MC.

Itt az idelye magadhoz térned

Egy battle rappel lenyomtalak téged.

2019. nov. 3. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:
96%
Szánalmas. Megtippeled, hogy hány helyesírási hibád volt?
2019. nov. 3. 19:01
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Najó, ez mi 😂 de kész lehetsz. 😂
2019. nov. 3. 19:22
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Idelye

-na ez fájt

2019. nov. 3. 19:35
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem ábrándulnék ki belőle... nem mindenki ért a rappeléshez, és nem hiszem, hogy attól lenne férfiasabb egy férfi a másiknál, hogy tud rappelni. Ha ilyesmi megtörténne, nem gondolnám a rappelő pasast menőnek, inkább elmebetegnek, amiért a semmiből nekiálél vadidegenekkel rappárbajosdit játszani.
2019. nov. 3. 21:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
#11: Szerinted kit érdekel egy nyomi "rapper"?
2019. nov. 4. 09:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Feldobtad a napomat kérdező 😂😂😂

Ez baromi kínos, de nem nekünk hanem neki. Ez a szöveg max általános 7.osztályba megy el, de úgy érzem nem vagy igaz 🤣🤣

2019. nov. 4. 09:45
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Na jó hát szerintem cuki ez a szöveg, kérdező, most már videót is kérünk ott legalább nem írnál ilyen szörnyű hibákat. A pasimba inkább jobban belezúgnék ettől, imádom mikor nevet valamin.
2019. nov. 11. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!