Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Ez nagyon hátrány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ez nagyon hátrány?

Figyelt kérdés
Ha egy lány csendes természetű,pirulós nem mer a szemetekbe nézni,ha még is akkor halkan félénken elmondja mit érez irántatok.Nem szeret a középpontban lenni,utál bulizni.Meghúzódik a sarokban,kevés barátja van de,akik azok azokat, igazán szereti.Nem, valami népszerű a fiúk körében.Érzékeny,csak úgy tud elaludni ha közben fogja valakinek a kezét.Imád olvasni szünetekben,nem kapcsolódik be beszélgetésbe,mindig a jó kis megszokott baráti körével van.
2019. okt. 31. 19:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Nem hátrány, ezek alapján szimpatikus.
2019. okt. 31. 19:42
 2/15 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nincs ezzel semmi baj.
2019. okt. 31. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
14%
Álomnő nekem. Jól ellennénk.
2019. okt. 31. 19:55
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Az a baj hogy az ilyen csajoknak sose egy átlag srác kell, hanem valami jóképű extrovertált fickó aki a nagy dumájával lenyűgözi és "megmenti" őt. Vagy amint lesz egy normális barátja megváltozik és máris elkezd jobbat kereseni mert rájön hogy ő azt érdemli. Ezekből a szempontokból sokszor hátrány az ilyesmi - tapasztalat.
2019. okt. 31. 20:07
 5/15 anonim ***** válasza:
72%

4.-nél a pont.

Kiegészítve azzal, hogy miután a srác kihasználja őket, elkezdenek feminácik lenni, meg vagdosni magukat.

2019. okt. 31. 20:08
 6/15 anonim ***** válasza:
69%
Amit a 4-es ír. Én is ezt tapasztaltam, nem is egyszer
2019. okt. 31. 20:17
 7/15 anonim ***** válasza:
15%
Nálam hátrány lenne. A túrázós, dinamikus, vidám, nyitott jönne be. Akivel egy színházi előadásra ugyanúgy el lehet menni, mint egy koncetre, de akár otthon ülni/ filmezni is lehet. Magyarán a leírtak alapján ez a lány nem lenne az esetem. Nyílván észre se venném.
2019. okt. 31. 20:40
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Én is ezt tapasztaltam, amit a 4es írt. Exem ilyesmi volt. Felboostoltam az egóját és az önbizalmát és bummmm... amint meglátta a jobb lehetőséget, rögtön sz@r lettem. :D Én soha többé nem kezdek ilyen lányokkal.
2019. okt. 31. 20:42
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Nekem nem hátrány, csak introvertalt lányok jönnek be, mert ugye jómagam is az vagyok, nem szeretem a társaságot...
2019. okt. 31. 20:53
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
Az a baj, ha nem érkezik tőle ismerkedéskor semmi reakció, nem néz a másikra, alig beszél, stb, akkor a legtöbb férfi azt hiszi hogy nem tetszik a csajnak, az ezért nem reagál semmit rá. Szóval amikor csendes, stb vagy, akkor valójában a másik hiszi azt, hogy neked ő nem tetszik
2019. okt. 31. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!