Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőknél tényleg így megy a Tinderezés és így is sikereket érnek el?
Minap láttam egy nőt aki tinderezett a vonatom tudom nem szép lesni mit csinál a másik de unatkoztam. A nő egyáltalán nem volt csinos, teljesen átlagos volt volt azért felesleg is rajta rendesen.
És néztem szinte mindenkit csak balra húzott, figyeltem és bizony max olyan 4 férfit húzott jobbra és ha jól láttam így is sok párja volt akivel beszélgetett.
Én is tindereztem de szerintem akkor is kevés párom lett volna ha mindenkit jobbra húzok, de úgy hogy picit válogattam kB 2 párom volt, de azok sem irtak vissza
Ha unatkoztál miért nem beszélgettél vele?
Én szoktam vonaton és tolakodásnak sem szokták venni.
Mindig elfelejtem, hogy a xxi. Században vagyunk :(
Ha a buszon láttad volna, a túlsúlyt leszámítva ez én is lehetnék.
Sokkal több pasi van fent mint nő, de ha kevesebben is lennének akkor is megválogatnám kivel szeretnék ismerkedni.A való életben is megteszem.
A tinder sikereket pedig, ki hogy definiálja. Sokszor azt is sikernek érzem, ha egy férfi két értelmes mondatot letud írni, és nem az az első kérdése, hogy lefeküdnék-e vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!