Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan 28-32 éves nő, aki szingli, remek a háztartásban, nagyon szép és tanult is?
Mit tudsz nyújtani y mit tudsz nyújtani ezt úgy bírom mért kell bármit nyújtani?
Azért kapcsolat hogy semmit ne kelljen
Azt kell nyújtani hogy legyen boldoggá tesz amit csinál
Az nem nyújtás ha a lány tanult vagy főz vagy szép
Ez alap
Nekem is alap
De ha egy lány már főzni is tud, vagy szép akkor egyből mit tudsz nyújtani mit tudsz nyújtani?
Nem nyujtok inkább lofkszt se főzök magamra takarítok magamra elvagyok magamban meg ha kedvem van hozzá hívok fel szexre valakit..
"Az nem nyújtás ha a lány tanult vagy főz vagy szép"
Már mitől lenne alap? A lányok úgy jönnek ki anyukájukból, hogy tanultak, szépek és hobbijuk a főzés?
Ezzel a hozzáállással ne is csodálkozz, ha nem nagyon keresik a társaságod...
Anyukád pár évtizeddel ezelőtt.
Te remek vagy a háztartásban, jóképű és tanult?
Most mondhatnam hogy én ilyen vagyok de úgyse hiszi el senki. Azt leszámítva hogy csak 22.
És ezek egyáltalán nem alap dolgok. Vagy ha igen akkor a férfiaknal mi az ami nem teljesítmény hanem alap? Mondjuk alap hogy legyen diplomás, kigyurt adonisz aki mindenhez is ért? 😄 Ja vagy a férfiaknak nem kell letenni semmit az asztalra? Mi csak szeressük őket azért mert vannak? Egy lusta hisztis retkes nőért se ugrálnak és egy munkakerülő igénytelen ostoba ferfiert se mégis sok van mindkettőből. Szóval sajnos vagy nem, ezek nem alap dolgok. És igenis erezhetem magam kulonbnek az ilyen nőknél és nem muszáj összeállnom egy lúzer férfival. Ha én leteszek valamit az asztalra akkor miért kellene beérnem egy olyannal aki semmire nem képes? Mit szeressek benne? Azt hogy milyen ügyesen lélegzik?
Néha egészen megsajnálom az inceleket, és úgy gondolom, több figyelem, és ingyenes pszichológusi, tanácsadói segítség kellene nekik. Aztán látok pár ilyen megnyilatkozást, minthogy mi minden alap egy nőnél, és hogy a férfinak elég ha férfi, merthát ő A FÉRFI neki JÁR az alap nő. Na ilyenkor azt érzem, hogy jobb, ha ilyen mentális problémákkal inkább nem szaporodik az illető. Tudod mi alap a nőnél, kedves? Az, hogy van vaginája, méhe, petefészke... ennyi. Semmi más. Ha neked ez elég, akkor elég sok helyről tudsz akasztani olyan hátrányos helyzetű nőt, aki örülni fog neked. Ha ez nem elég, akkor bizony neked is többet kell nyújtanod a hímtagodnál. Az élet soha nem arról szól, hogy mi az alap, és kinek mi jár. Mindenért tenni kell. Nem végzés el az iskolákat, ha nem tanulsz, nem lesz állásod, ha nem mész el az interjúkra, és nincs olyan képességed, amire nekik szükségük van, nem fogsz hangszeren játszani, ha nem gyakorolsz és folytathatnám tovább. Vannak, akiknek több értékük, szerencséjük van bizonyos dolgokhoz/dolgokban, de te nagyon nem leszel előrébb, ha az ő sikereiket irigyled. Ettől csak keserű, szánalmas energiavámpír leszel. Ezért mondják itt sokan, hogy tenned, nyújtankd, bizonyítania kell. Ha ez számodra ördögtől való, van egy rossz hírem...
Kérdező: ha eddig nem találkoztál egy ilyen nővel sem, akkor rossz körökben mozogsz, aminek oka van. Ezen gondolkozz és változtass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!