Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
10-es skálán hányásnak értékelnétek a párkapcsolati sikerességeteket és miért annyira?
Figyelt kérdés
2019. okt. 28. 21:18
11/32 Lazy Lover válasza:
0 igazából nincs a városban olyan csaj akit megmozgat
12/32 anonim válasza:
Én is nő vagyok, benézted :) Kérdezted privátban, miért 10 most? Mert életemben először találkoztam olyan valakivel, akibe bele is szerettem, és kölcsönös. Jó, attól ahogy írtam még nem lesz rögtön 10 a nullából, ha összeségében nézzük az egész életemet.
14/32 anonim válasza:
0, mert a szex nem párkapcsolati siker.
De egy ideje már random szex sem kell, lelkitárs kéne, de az meg nincs, szóval inkább dupla 0.
16/32 anonim válasza:
Fu mennyi pancser férfi van itt :D viszont úgy látom még van hely, így beállok én is a 0-sok közé. Bár én egyszer hozzáértem egy lányhoz, mondjuk azt is a buszon tök véletlenül, elnézést is kértem tőle. Ezt vehetjük sikernek?
17/32 anonim válasza:
#9 ha van kedvenc függvényed, az már önmagában implikálja a nullát :D
Mondjuk nekem kedvenc egyenletem van. xD
18/32 anonim válasza:
Egy erős 10.
Mindig csak olyan párjaim voltak akikkel szerettük, megbecsültük egymást és jó, komoly volt a kapcsolat. Úgy néz ki az elmúlt évtized tükrében, hogy életem szerelmét is megtaláltam szóval nem panaszkodhatok.
19/32 anonim válasza:
utolsó, majd elhagynak a pibe.
20/32 anonim válasza:
Ez olyan, mint a szimmetrikus végtelen bolyongás. Ha elég időd van (végtelen), akkor 1 valószínűleggel visszatérsz 0-ba, akkor is, ha nulla fölé kerültél.
Rosszabb esetben nem szimmetrikus és szinte garantált a nulla alatt maradás.
A szerencsés embereknek meg véget ér időben az élete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!