Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mégis hogyan kellene úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis hogyan kellene úgy beállítani egy Tinder profilt, hogy az vonzza a nőket?

Figyelt kérdés

Üdv! Megpróbálom körülírni.

Szóval... Szerintem egy átlagos külsejű férfi vagyok. A testalkatom sportos, az arcom... Jó, hát nem vagyok egy DiCaprio, de szerintem ronda se vagyok. 😀

Igyekeztem a képeimet úgy kirakni, hogy látsszon minél több pozitív tulajdonságom, ugyanakkor ne tűnjek kirívónak se.

Tettem fel olyan képet, amin látszik, hogy nincs elhanyagolva a testalkatom, ugyanakkor nem is egy hivalkodó, feszítős kondis kép, és nem is egy tükör előtt félmeztelen pózolós okádmány, hanem egy egyszerű, futás után készült kép, előnyös szögből fotózva. 😀

Tettem fel kutyás képet, tudom, olcsó húzás, de na, egy nőnek imponál ha egy férfi szereti az állatokat, miért ne mutathatnám meg ezt Tinderen? 😅

Töltöttem fel olyan képeket is amiken látszik, hogy valamennyire humorom is van.

A bemutatkozó szöveg.

Hát ezen agyaltam egy kicsit. Próbáltam úgy összedobni, hogy egyértelművé tegyem hogy komolyak a szándékaim, de azért ne tűnjek túl komolynak se, mert azzal elijesztem a másikat. Minimális poént is beleszőttem, de azért túlzásba se vittem. 😀 A helyesírásra odafigyeltem, szerintem ez alap.

No, körülbelül ilyen adatlapot craftoltam össze, valahogy mégsincs olyan nagy sikerem. 😕 Hébe-hóba fordul elő 1-2 matchem, ha ráírok valakire sose "Szia mizu?"-val kezdek, igyekszem a másik fél képeivel, bemutatkozásával kapcsolatban kitalálni valami kreatív szöveget, mégse kapok nagyon választ. Nem tudom, nem értem mit csinálok rosszul, úgy álltam neki hogy tökre odateszem magam, kreatív leszek, logikusan végiggondolom minden lépésemet, erre csak tücsökciripelést hallok. 😀😀

Érdekelne a véleményetek.

Szívesen olvasok tippeket férfiaktól, hogy ti hogyan csináljátok ezt, illetve nőktől is, hogy miket vártok el ezen a csodálatos oldalon. 😀

Ja igen, 20 éves vagyok, ez kimaradt. 😁

2019. okt. 27. 22:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
36%
Jól kell kinézned a képeiden. Ha alapból nem vagy egy szívdöglesztő álompasi, már megette a fene és nem érdemes neten társat keresned. Bemutatkozó szöveggel ne vesződj, azt soha a büdös életben nem fogja elolvasni egy nő sem. Hogy mivel írsz rá egy nőre, az is tök mindegy, úgyis a képeid alapján dönti el, hogy visszaír-e.
2019. okt. 28. 07:47
 12/17 anonim ***** válasza:

Leszögezem előre, hogy nem az én korosztàlyom vagy. :)

Nekem az utolsó 2 matchem írta azt, hogy nagyon tetszett a bemutatkozò szövegem. (Meg persze a képeken helyesnek tartottak).

Azon agyaltam én is, hogy nem lesz sok a hangulatjelző elem? Macskámat kirakjam, vagy sem? Imádom! Életem része sok éve, nem kirakat elem (chick magnet). Aztán úgy döntöttem, hogy hagyom úgy, mert ilyen vagyok (fiatalosan lökötten, macskásan stb.), nem fogok más "arcot" mutatni magamról. Ha valakinek így is szimpatikus leszek, akkor annak örülni fogok. :)

F41

Ps: Érdekes mostanság nekem is visszaesett a match, de reménykedek, hogy a következő miatt fogom törölni már végre magamat. :)

2019. okt. 28. 09:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ragozás meg minden, bocsi srácok. 😅

Inkább megyek, dobok egy kávét, összeszedem magamat. :)

2019. okt. 28. 09:07
 14/17 anonim ***** válasza:
95%

Én csak egy sima gyorsan készített képet dobták fel magamról. Match kb 3-4 volt amíg használtam az alkalmazást (kb 1 hónapig). Beszélgetésig nagyjából 1 vagy 2 lánnyal jutottam el. De ez is inkább abból állt hogy 2-3 óránként 1-2 szavas válaszokat kaptam akármilyen jól megfogalmazott és nem eldöntendő kérdéseimre. Rólam egyik sem érdeklődött.

Voltam fenn egy másik társkeresőn is, ott valamivel több lánnyal tudtam beszélni, de ugyanez volt ott is a helyzet. Pedig volt nem is egyszer hogy a csaj írt először, aztán vagy nem válaszolt semmire utána, vagy szintén jött az egy-két szavas válasz 3-4 óránként.

Egyébként ezen az alkalmazáson most is vagy 8-10 nő akar (állítólag) beszélgetni velem. Mondjuk szerintem itt véletlenszerűen összesorsol embereket és mindenkinek elküldi az üzenetet hogy XY beszélgetni akar.

Szerintem ezeket a társkeresőket felejtsd el, semmi értelmük.

2019. okt. 28. 11:22
 15/17 anonim ***** válasza:
47%
Tinder nem pártalálásra való, onnan kevés kapcs jön össze. Amúgy rakj fel sok tengerparton, vagy téli síelős képet, hogy lássák, jól megy neked. Tuti jobbra fognak húzni.
2019. nov. 6. 09:11
 16/17 anonim ***** válasza:
14-es nagyon jól leírta.Akkora a merítési lehetőség a nőknél, és temérdek pasi ír rá egy nem túl szép nőre is, hogy alig fogsz választ kapni. Csak élőben szabad ismerkedni.
2019. nov. 6. 09:14
 17/17 anonim ***** válasza:
72%
Pontosan ugyan így vagyok. Sajnos rá kell jönni,hogy 2dolog számít a nőknek de az nagyon.Hogy jóképű legyél és legyen sok zseton a többi mese.Hiába a sok edzés jó testalkatot eredményezett, humor, jó modor,magabiztosság, 26 évesen saját kocsi és lakás baszhatod ha átlagos kinézetű vagy és átlagos lakásod van egy idősebb autóval.
2019. nov. 6. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!