Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak szerintem nem létezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem nem létezik "átlag alatti" nő? F31

Figyelt kérdés

Eddig életem során minden nőben teljesen más fogott meg. Volt, akinek a mosolya, volt akinek csak a testalkata, de olyan is előfordult már, hogy annyira megragadott a személyisége, hogy konkrétan csak szakítás után, miután kiábrándultam belőle vettem észre, hogy nem is tetszik igazából külsőre.

Volt egy nő, akinek van egy kis sebhely az arcán egy korábbi baleset miatt. És mondta, hogy rengetegen visszautasitják, bennem sem nagyon tudott bízni sajnos ezért nem jöttünk össze, azt hitte csak játszok vele. Pedig iszonyú aranyos volt. Sajnálom, hogy nem voltam elég jó ember ahhoz, hogy meg tudjon bízni bennem, mert egyszerűen imádtam a személyiségét. Félénk volt, picit önbizalom hiányos, de néhány dologban meg hihetetlen magabiztos és ösztönző.

Nem láttam még átlag alatti nőt. Olyan nőkkel találkoztam eddig életem során, akik NEKEM nem tetszettek, de ök meg volt hogy egyik ismerősnek bejöttek. Olyannal is találkoztam, akinek problémái voltak, van akinek a problémáit közösen meg lehetett volna oldani, van akikhez ÉN kevés lettem volna.

Nem értem ismerkedéskor miröl beszéltek, amikor "átlag alatti" nőről van szó.

2019. okt. 24. 11:28
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
68%

> Van olyan szavunk, hogy kretén és olyan is, hogy detektor. Nézz utána! A lúzer szó nem létezik.

És mondd, nyelvész kolléga, szerinted ezek a szavak hogyan honosodtak meg a nyelvünkben? Elárulom: úgy, hogy az emberek elkezdték őket használni. A nyelv ugyanis organikusan változik, ahogy telik az idő. Az pedig, hogy két ilyen válasz után még te támadod az én intelligenciámat, külön ironikus...

> vájt knájght

Bár a magyar nyelv fonetikája nem felel meg az angolénak, így tökéletes átírás nincs, a "knight" szó általad adott transzliterációja egyértelműen rávilágít, hogy nemcsak egy korlátozott szerencsétlen vagy, de még angolul sem tudsz.

2019. okt. 26. 09:47
 22/26 anonim ***** válasza:
60%
Ha már okoskodás, akkor nem knájt, hanem nájt.
2019. okt. 26. 10:53
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
2019. okt. 26. 15:51
 24/26 anonim ***** válasza:
0%

Remek megfigyelő vagy, te szerencsétlen! Valóban nem tudok angolul. Németet tanultam. Addig ameddig nem veszi át a magyar a szót addig a helyes formában kellene használni.

Nincs ebben semmi. Egy szellemi fogyatékosra sem róhatjuk fel a hibáit ahogy rád sem. Nem illő dolog! :))

2019. okt. 26. 17:51
 25/26 anonim ***** válasza:
60%

> Addig ameddig nem veszi át a magyar a szót

És mondd, drága nyelvész kolléga, szerinted mikor tekinthető átvettnek egy szó? Egyébként lemaradt a vessző a tagmondat végéről, de gondolom a központozás sem a magyar nyelv része.

Kíváncsi lennék, hogy ilyen magas intelligenciahányadossal mit dolgozol. Betanított munkás vagy?

2019. okt. 26. 23:42
 26/26 anonim ***** válasza:
Ha én betanított munkás vagyok, akkor te valami segédmunkás. Esetleg valami gyogyóban a hozzád hasonló szellemi leépültekkel együtt festesz, szövögetsz ilyesmi. Az való neked! :D Bár ez sértés a szellemi fogyatékosokra nézve. :D 8 bites agyú!
2019. okt. 27. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!