Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen miért hívnak egy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miért hívnak egy a fiúk egyből randira?

Figyelt kérdés

Nem aznap, hogy elkezdtünk beszélni, hanem egyből. Tehát így kezdik: Szia, szimpatikus vagy a képeid alapján, meghívhatlak egy kávéra?

Semmi alap információcsere, hol és mit dolgozol, mi a hobbid, hanem 3-4 kép alapján és 1-2 mondat leírás alapján már eldöntötték, hogy érdemes lenne eltölteni pár órát együtt. Szerintem a legtöbb lány alapból nem bízik meg olyan könnyen idegenekben, előbb jól lecsekkolná Facebookon, rájönne, hogy igazi a profil és megtudna néhány infót a srácról. Meg számomra pár nap chatelés egy teszt is, hogy mennyit keres, mennyire érdeklődik irántam. Így, hogy egyből ezzel nyit, olyan érzésem van, hogy nem én érdeklem, csak már nagyon ki van éhezve, vagy szeret randizni és a randiélményért elmenne bárkivel.

Lehet azzal jönni, hogy nem neten, hanem személyesen lehet megismerni egymást. Igen, de ha már netes társkereső, akkor egy pár napot azért csak jó lenne chatelni, főleg az én esetemben, mert én alapból feszengek a randiktól és csak olyannal vállalnám be, akiről úgy gondolom, érdemes rászánnom egy órát a készülődésre meg pár órát a napomból (és jó esetben évtizedeket az életemből). Nem egy hónapos chatelésre gondolok, csak 4-7 napra.

Egyszer egyébként találkoztam egy fiúval 5 mondatváltás után, a randiig nem is beszéltünk, majd ott kiderült, hogy egy paraszt, nyomulós kö.csög és alig tudtam mit kitalálni, hogy minél hamarabb lelépjek. :D Míg akikkel beszéltem pár napot előtte, azokkal jól éreztem magam a randin, akkor is, ha később nem lett kapcsolat és annyira nem is izgultam.

24/L

2019. okt. 23. 19:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
82%

A legtöbb lány úgyis lekoptat az első randi után.. felesleges előtte több hetet, napot sőt még órát is beszélgetni. Ha élőben nincs meg a vonzalom felesleges előtte bármennyit is beszélgetni. Valószínűleg ezek a férfiak is már tapasztaltabbak etéren és ők is tudják ezt, ezért térnek egyből a lényegre.

Te még gondolom új vagy a netes tárkeresés világában, szerinted érdemes napokat pazarolni egy olyan emberre chatelés gyanánt aki utána lekoptat az első találkozó után?

Akkor már inkább kezdjük a randival, aztán ha utána is akar még az illető beszélgetni akkor chatelhetünk egész nap.

2019. okt. 23. 19:51
 2/15 anonim ***** válasza:
37%
Jól érzed, kétségbe vannak esve. Nem csak h bárkivel randiznának, de bárkibe bele is mártanák a farkukat. Mindegy nekik. Aztán meg jönnek ide sírni, h minden csaj kikosarazza őket.
2019. okt. 23. 19:53
 3/15 anonim ***** válasza:
74%
Egyet értek veled, nőkkel randi előtt, legalább 4-5 hetet beszélgetek. Az idő alatt, kiderül érdemes-é egy kávé mellett beszélgetni személyesen, vagy nem. 4-5 hét alatt, akaratlanul is sok infót megoszt velem. Akinek meg sürgős dugni, az mondja meg, abba is benne vagyok. Akkor nem strapálom magam, hogy megismerjem.
2019. okt. 23. 20:02
 4/15 anonim ***** válasza:
72%

"Semmi alap információcsere, hol és mit dolgozol, mi a hobbid, hanem 3-4 kép alapján és 1-2 mondat leírás alapján már eldöntötték, hogy érdemes lenne eltölteni pár órát együtt. "

Tudod, a többség az ilyen jellegű kérdésekre egyáltalán nem válaszol. Akkor beszéld meg előbb ezt velük. :)

2019. okt. 23. 20:07
 5/15 anonim ***** válasza:
18%

Valószínű nagyon jó nő vagy. Azért.

:)

2019. okt. 23. 20:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap csetelés után jöhet a randi. 4-5 hét túl sok, mert lehet valaki online szimpi, ha élőben nincs meg az a plusz. De pár nap kell. Akik egyből randira hívnak, azok másol/beilleszt alapon ezt írják még vagy száz nőnek, gondolván, nagy számok törvénye alapján egy csak fog nekik reagálni ...
2019. okt. 23. 20:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Pedig 1-es mondja jól.

Egyszerűen arról van szó, hogy képek és chatelés alapján elképzeled a másikat valamilyennek és ha élőben meg nem olyan, annak nem lesz folytatása.

Pont ezért nem érdemes 1-2 napnál tovább írogatni előtte.

2019. okt. 23. 20:16
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
Ezt az üzit valszeg még pár másik matchnek is elküldi próba cseresznye alapon, aztán ha 1 is bejön, akkor már örül :D.
2019. okt. 23. 20:23
 9/15 anonim ***** válasza:
76%
Azok a férfiak, akikkel a Tinderen szóba álltok, már megszokták, hogy a nők azonnal pattannak. Ezért.
2019. okt. 23. 20:28
 10/15 anonim ***** válasza:
22%
Mi az a Tinder? Az is egy internet?
2019. okt. 23. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!