Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja mindenki azt hogy csak akkor jár nő ha rendbetettem az életem?
Nem vagypk troll szakadjatok már le eröl!!!!
Mondom a telefon szar ennyi.
"De aki szeret az úgy szeret ami vagyok"
HA szeret. Van, aki szeressen, kérdező?
Az ember az nem egy termék hogy jár meg hogy kell. Senkit nem lehet arra kényszeríteni hogy éljen veled ha egyszer nem akar.
Ha itt sírtok napjába 200X ez akkor se fog megváltozni.
Mi az, hogy jár?
Senki nem jár a másiknak.
Tudod mi jár neked alanyi jogon? A levegő.
"Miért mondja mindenki azt hogy csak akkor jár nő ha rendbetettem az életem?" Magam seem értem, miért mondják ezt. Akkor sem jár, jelzem. Akkor is küzdeni kell, meg harcolni, meg célokat kitűzni és elérni... megdolgozni érte. Felnőni érzelmileg stb.
"Nekem ojan nő kell aki törödö meg minden. Akivel együtt lehet rendbetenni az életem. Ez lene a szeretés lényege nem?" Feldobtad a napom, Kérdező!
"Ja, és nem vagyok lúzer!" Hú, hallod... ez már csak hab a tortán. Ha nem vagy lúzer, akkor mi vagy? Mi az önmeghatározásod? Az élet császára? Jesszumpepi, rég röhögtem ilyen jót, köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!