Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért hazudnak még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hazudnak még maguknak is?

Figyelt kérdés

Megy a duma a meg bízható, kedves, figyelmes stb pasiról. De aztán kiderül h az első nagyfarkú csávó láttán már csak a f...szméret a lényeges.

Itt van ez a blog is:

[link]

A bige lenyomja a nagy dumát hogy milyen fontos h a pasi tudjon bókolni és udvarolni aztán a végén be vallja h hetek óta egy olyan f......szival kúratja magát aki egy mondatot se tud össze rakni.

Nem- e lenne egyszerűbb akk be vallani hogy a bókolás meg figyelmesség nem is számít? miért kell félre vezetni a férfiakat ilyen dumákkal?

2019. okt. 23. 11:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15%
Nyugodtan hazudtold meg saját magadat. Alfahímek=Jóképű férfiak. Ennyi.
2019. okt. 23. 12:42
 12/15 Lazy Lover ***** válasza:
19%
Mert ösztön lènyek mennyi ilyet tudok jaj nekem kedves pasi kell közben meg nekem panaszkodik hogy mekkora egy bunkò a pasija
2019. okt. 23. 12:57
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Pontosabban arra az egyre hallgass akivel épp kapcsolatban vagy, mert ha mindenkire hallgatsz az bajos, ha van mondjuk 500 féle hozzáállás :D

2019. okt. 23. 13:00
 14/15 A kérdező kommentje:

"Hallgass szépen a nőkre, ha éppen azt ecsetelik, hogy mit szeretnének."

Hát figyelj először is a maca szex partner keresés közben is a "figyelmes bókoló" pasiról mantrázik aztán két sorral odébb meg ellent mond magának. Ennyit arról h mennyire kell a nőkre hallgatni.

Egyébként láttam már olyant pasiban aki csak a nőre hallgatott elhitte a "kedves figyelmes" dumát aztán csodálkozott hogy egy év után asszonyka félre kúrt egy nagypofájú csávóval. Merthogy "már nem volt meg a tűz"...

2019. okt. 23. 13:10
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A cikkben szereplő helyet ismerem. Ès minden igaz. Saját szememmel láttam. Noha nem kizárólag a farok mérettől függ minden, de azzal teljes mértékben egyetértek, hogy a nők a kedves bókoló pasikra magasról tesznek.
2019. okt. 23. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!