Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez hogy kinek jut jó csaj és kinek nem, sokszor elég véletlenszerű. Ez mitől van?
25 év felett ha egy helyes, csinos nő egy férfival van, annak legtöbbször van valamilyen racionálisabb oka: A férfi jól néz ki, magas, izmos, vagy szórakoztató és férfias személyisége van, vagy már elért valamit az életben, pénze, hatalma van. Ezek közül nem kell nyilván mindnek teljesülnie, de minél több megvan, annál jobb.
A fiatal lányoknál viszont rengetegszer mintha ezek a kritériumok sem léteznének. Rengetegszer olyan random srácokat látok együtt helyes, csinos lányokkal, hogy kiakad a valószínűsétlenség számlálóm. Max huszonpár évesekre és tizenévesekre gondoljatok. Se külsőre semmi extra a srác (6-7-8-as lány egy-kettővel maga alatti sráccal), se a viselkedésén nem látszik hogy különösen az a nagybetűs férfi lenne, se nem úgy tűnik hogy olyan sokat elért az élet más területein. Erre gondolok, ez talán a nőknél is létezik, amikor meglátsz egy párt együtt és a veled megegyező nemű tagot megnézve arra jutsz, hogyha annak ilyen párja van, akkor neked mindjárt egy szupermodell kellene jusson vagy egy legalább ugyanolyan vonzó partner (ha az arányokat figyelembe vesszük, hogy még te is vonzóbb vagy nála, vagy te sem vagy rosszabb nála), vagy arra, hogy te akkor el is áshatod magad inkább, ha annak ilyen párja van, neked pedig senkid. Őszintén szólva nem tudom melyik a rosszabb: Hogy idősebb korban már viszonylag objektív a nők követelményrendszere és ott legalább tehetsz azért, hogy jobb legyél, vonzóbb legyél a szemükben, bár nyilván ez a rendszer is elég kemény, emberi értékeket nélkülöző. Vagy a fiatal lányoknál megfigyelhető randomság, hogy néha random átlagos srácoknak lehet (fiatalon) magukhoz képest nagyon jó csaja, de ezt persze csak a srácok egy kis százalékának (20? 30?) dobja ki a gép, hiszen számszerűleg nem jut mindenkinek ilyen lány. Szerinted?
Te semmit nem tudsz az általad leírt párokról. Látod őket és ennyi.
Amúgy nem mindenki áll meg a külsőnél. Könnyen lehet, hogy annak a srácnak olyan személyisége van, hogy leveszi a lábáról a lány.
Azt még érdemes hozzátenni, hogy nem mindenkinek az a szép és vonzó. Lehet neked 5 pont, másnak 8.
Nem is értem, minek gondolod ennyire túl, hogy számodra ismeretlen emberek miért vannak együtt.
19/L
Szerintem attól függ, hogy ki és hogyan közelít. Mikor a párommal összejöttem, volt pár beszélgetésem számomra elég megdöbbentő emberekkel akikkel szívesen elmentem volna korábban randizni, ha úgy alakul, hogy elhívnak, vagy utólag tudtam meg, hogy egész kellemes társaság is tudnak lenni, ha nem azzal nyitottak volna, hogy végig kellett hallgatnom a nyafit, hogy szűzek és b...atlanok, hanem úgy, hogy nem volt már ilyen tétje az ismerkedésnek, lazábbak voltak és normális dolgokról is tudtunk dumálni például a buszra várva. Erre így, szerelmesen és foglaltan csak annyit tudtam mondani, hogy sorry, lett volna rá 5 évetek, amíg szingli voltam... Utólag nem tudok mit kezdeni az egyenes beszéddel és a normális társasággal, nem fogom lecserélni azt, akit szeretek és aki mellett elköteleződtem azért, akire korábban ugyanúgy nyitott lettem volna végső soron, ha megfelelően közeledik, egyáltalán közeledik. Akkor sem, ha valószínűleg velük is működne egy kapcsolat. Majd talán fog nekik mással.
Szerencse ahhoz kell, hogy valakivel összesodorjon az élet (bár azon te magad is sokat segíthetsz, ha nyitott vagy). Hogy mit kezdesz a helyzettel és mennyire járatod le magad, az már nem szerencse kérdése.
Ez attól van, hogy nincsen törvényszerű besorolás arról, hogy kinek "jut" jó csaj és kinek nem.
Hol láttál te olyat, hogy osztályzások szerint osztogatnák a nőket bármiféle kritérium szerint?
És még kimaradt az a variáció, hogy a huszonéves nők akiket alapvetően "jó pasi"-nak számított férfiakkal látsz talán pont olyan kis butus szerelmes tizenévesek voltak mikor összejöttek, csak idővel felhúzták egymást. 20 éves vagyok és magamból indulok ki. Azt mondták mikor összejöttem a barátommal, hogy kaphatnék jobbat is, mert a külseje ilyen tipikus tizenéves torzomborz kölyök volt, viszont én ismertem és tudtam, hogy a külseje felnő egy nap a személyiségéhez.
Mikor az ember már nem tizenéves letisztultabban kezd kinézni és élni. Sokkal élesebben látja a jövőjét és a mi esetünkben is ez van, hogy mindenben húzzuk fel egymást. Én nem " fogtam meg egy jó pasit" hanem azzá vált a párom mellettem, és az ő ölébe se ugrott egy "jó csaj" hanem mellette éreztem úgy, hogy jól esik edzeni és egészségesen étkezni.
Néha sokkal több van a mögött amit az utcán látsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!