Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs mese, a nők tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs mese, a nők tényleg csak 30 éves korukig ilyen kelendőek?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy a verseny értük amíg fiatalok, de a fiatalságuk pár röpke év alatt elszáll a nőknek a tapasztalatok szerint. Akiért most tépik egymást a férfiak és ezren állnak sorba, az pár év múlva jó mélyre süllyedhet, és könnyen azon kaphatja magát, hogy nem kell senkinek:

[link]

"The critical point, where male and female SMV achieve rough “parity”, is at the age of 30. This age, interestingly enough, roughly corresponds with the point where women start to hit The Wall."

Aki nem tud angolul, röviden annyit tesz, hogy a nők és férfiak "értéke" kb. 30 évesen egyenlítődik ki, amikor is a nők értéke belecsapódik a falba.

Miért van az, hogy a nők csak ilyen rövid ideig igazán fiatalok és tényleg, 25 fölött már a lejtőre kerülnek? Míg a férfiak ugye 50 évesen is lehetnek vonzóak és sármosak akár.

2019. okt. 20. 20:15
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
96%
Amúgy csak for the record: BB Évi soha nem nézett ki jól.
2019. okt. 21. 11:03
 52/63 anonim ***** válasza:
84%
Most gondolkodom, hogy ismerek-e vonzó férfit 30 felett, de az istenért sem jut eszembe egy ember sem. Anyám 50 évesen vált el például, egy éven keresztül utána folyamatosan randizott valakivel, majd újra talált magamnak párt. Apám akkor sem örvendett ekkora népszerűségnek, pedig a korosztályához képest jó kondiban volt, szálkás testalkattal, relatíve jó anyagi háttérrel, meg ami elvileg kell a nőknek.
2019. okt. 25. 07:31
 53/63 anonim ***** válasza:
63%
Ez egy nagyon jó kérdés. 37 éves múltam,nő vagyok. Általában 26-28 évesnek néznek. Amikor a gyerekemmel vásárolunk ruhát és az eladó mondja a gyereknek,hogy "a nővérdenek vagy magadnak szeretnéd",majd a gyerek közli,hogy ő az anyukám,akkor megszoktak lepődni az emberek. Bárkinek is dicsekedek életem remekművével csak ámulnak,hogy van gyerekem,mert nem is látszik,az meg pláne nem,hogy hamarosan 16 éves nagy gyerkem van... Megbámulnak a férfiak,fiúk,bepróbálkoznak. 37 évesen nem rossz sztem
2019. okt. 25. 08:23
 54/63 anonim ***** válasza:
4%

Nos, akkor most leírom az igazságot:

A valóságban azért nem látszik az, hogy a 30 feletti nők nem kelendődk, mert:

1. Sok esetben hazudhatnak nekik a pasik. Én pl. azt csinálom. Mindig bókolok a nőknek, mert a hátukon keresztül fel lehet kapaszkodni. Szóval ha mondjuk egy 30 feletti nő szarul néz ki, akkor is azt fogom neki, hogy "ön igazán elbűvölő" ha rondának tartom. A hatás érdekében óvatosan a vállára teszem a kezem, úgy mondom a szemébe, így a hazugság hihetőbb. Azért, mert nem kizárt, hogy ő fog beajánlani egy jobb munkahelyre.

2. A pasik többsége nem tud ismerkedni. Nem akad neki jobb, fiatalabb nő. Ezért megelégszik a 30 feletti rosszul kinéző nőkkel is.

Ez van lányok, ez a helyzet. Van köztetek egy pár MILF, de arról azért nem hallani, mert gazdag manusok döngetik. Az átlag 30 feletti nő nem szép.

Még valami:

Valaki írta, hogy ő 30 feletti pasival nem jönne össze. Ez már csak azért is hülyeség, mert ha egy férfi fel tudja kelteni egy nő érdeklődését, akkor leszarják, hogy ki hány éves. Nekem volt idősebb, fiatalabb csajom is. Egykorú barátnőm csak egyszer volt.

2019. okt. 25. 08:44
 55/63 anonim ***** válasza:
94%
Csak azt nem értem kérdező, minek rágódsz ezen már 10 napja, ha úgy gondolod nem kelendő a 30 éves nő, ne foglalkozz vele, mit agyalsz ezen folyton?
2019. okt. 25. 08:52
 56/63 anonim ***** válasza:
6%

Végre egy normális kérdés! De a válaszok nagyon nyomorultak! Pl.:

"Most gondolkodom, hogy ismerek-e vonzó férfit 30 felett"

Az ilyet agyon kellene lőni! A férfiak később érnek. És mire eléri hogy kifejlődik mind testileg mind lelkileg, már nem is vonzó? Röhejes ostoba nők...

2019. okt. 25. 08:58
 57/63 anonim ***** válasza:
4%

"Most gondolkodom, hogy ismerek-e vonzó férfit 30 felett"

Hidd el, amikor megkérdezik a 30 feletti pasikat, nekik sem te vagy az első aki eszébe jut.

Az, hogy megdugnak, semmit sem jelent: amikor kanos voltam, én is megdugtam egy csúnya nőt, de ma már letagadnám, és ha tehetném, semmissé tenném az esetet. Kb. így gondolkodnak azok a pasik, akik megdugnak téged.

2019. okt. 25. 09:03
 58/63 anonim ***** válasza:
83%

Ezzel a kérdéssel két fő probléma van. Deee, tegyük fel, hogy amjt írsz, igaz, oké, induljunk ki ebből: egy nőnek huszonévesen van értéke.

Egy huszonéves nőt kb napi szinten környékeznek meg férfiak. 18 éves korától 7,de inkább 17 éve van találni maga mellé valakit. Ha hetente csak egy pasi is jön ki átlagban, az a rossz esetben is majdnem 500. Ebből ha csak a negyede akar elköteleződni, akkor is válogathat. Tehát van ideje kiélni magát és megtalálni a párját, akit nem csak a külső érdekel, mikorra ebben nem lesz annyira kiemelkedő már. (Ha igaz az állítás, persze.) Tehát egy nő kikerül a piacról 30 éves korára, mert foglalt és azelőtt is lazán megválogathatta, kivel áll egyáltalán szóba, mert volt annyira igényes, hogy ne álljon le mindenkivel. Egy olyan pasi, aki akkor nem ütötte meg a szintet, esélyt sem kaphatott vele semmire és most, hogy foglalt, nem is fog. De tegyük fel, hogy mégsem talál huszonévesen pasit magának. Ha maradunk ennél az érték dolognál, 30 évesen és afölött már nem kell egy pasinak sem, vagy alig. Tehát a pasi, akinek huszonévesen nem adott esélyt a "szebb időszakában", nem kapta meg, mikor kellett volna neki, most meg ha netalán tényleg elkezdene utána koslatni, úgyis annyira csúnya, hogy már nem is örülne neki, hogy megkaphatja. Érted, ugye? Tehát volt egy jó nő, aki ameddig (szigorúan a kora alapján) jó nő volt, esélyt sem adott neked, viszont mivel most nem jó nő, ha adna is esélyt, nem tetszene, kitörölhetnéd a feneked az eséllyel. Ebből a nőből semmi hasznod nem származik.

Te ott vagy 30 fölött sármosabb pasiként, mint amilyenek a nők, talán magadhoz képest jobb formában, mert lehet, hogy a kölyökképeden segített az öregedés, de semmiképp sem jobb pasiként, mint amilyennek a fiatal csajok látnak egy fiatalabb, már akkoriban is jóképű srácot. Most lehetne jönni a tapasztalattal meg a belső értékeddel velük szemben, hiszen ők amúgy is csak dugni akarják szegény lányokat, de ez a 30-as nő esetében sem volt szempont, és mivel a te fejedben él ez az elmélet, miszerint az az igazi nő, aki fiatal és szép, sok belső értéket és intellektuális magaslatot az a huszonéves sem lány találna benned, ami esetleg indokolttá tenné, hogy az amúgy is sok jelentkező közül, akik között biztosan van fiatalabb és összeszedettebb, pont rád fanyalodjon. Aztán ő is elmúlik 30 és jaj, hát már ő sem fog neked kelleni, hiszen 30 fölött egy nő nem vonzó. És ez történik újra és újra, te pedig egyre inkább hátrébb sorolsz a mezőnyben.

Természetesen egy 30+os férfi is simán lehet sármos, de a megfelelő korosztálynak, a megfelelő magatartással. A huszonévesek között inkább csak a stabil anyagi háttere és a fiatalon, sok nővel szerzett tapasztalat eredményezte magabiztossága miatt lehet sikeresebb, mint egy fiatal srác, aki előtt áll az élet. Ha te a fiatal éveidet karrier és nők terén eltökölted, akkor az bizony szopó. És 20 fölött egy nőnek már csak magasabbak lesznek az elvárásai a teljesítményedre, hiszen 15-30 végigdolgozott évnek azért illene látszania valahol. Szóval huszonévesen még relatíve kevés erőbefektetéssel, pusztán egy kedves karakterrel és jó külsővel lehet érvényesülni. De az nem terem, főleg ha előtte 20 év kudarcot tudsz csak felvillantani, mert általában azok reménykednek az öregedés sikerében, akik nem az élet császárai finoman szólva sem fiatalon. Viszont a tekintélyt és a vagyont is meg kell alapozni időben... Hát igen.

Szóval tudjuk, hogy ha nem vagy felvértezve belső kincsekkel és egy huszonéves sráccal szemben még a korbéli előnyöd swm villogtatod meg érettségben (márpedig miért tennéd, hiszen falni akarod a huszonéveseket vén kecskeként, nem biztonságot meg elköteleződést keresel, amitől esetleg több lehetnél azoknál a srácoknál). Tudjuk, hogy az a nő pár évig boldogan válogathat jobbnál jobbak közül, mivel új férfiak is megjelennek a piacon és tudjuk, hogy 30 év fölött már nem vonzó egy nő sem. Akkor mit teszel? Tulajdonképpen kicsúsztál a családalapítós korból és lassan az erekciód sem a régi. Nem vagy egy nagy kanbika egyre inkább. Minden, ami érték lenne, időben kellett volna építened, nōvel vagy nő nélkül. De az ilyen emberek általában azt sem teszik, csak várják a csodát. Mindenben. A húszasok elvannak, te pedig sem a srácokkal nem tudod felvenni úgy a versenyt, sem a pörgés nem megy már úgy ahogy a húszas lányoknak szórakoztató lenne. És előbb-utóbb ők is elköteleződnek és magasról tesznek azokra, akik várják, hogy mikor csurran-cseppen nekik punci. A 30-as nők meg már elköteleződtek, vagy szinglik. Mit teszel? Közelítesz a korodhoz és a szingli 30-as nőket célzod meg, hátha. Semmi baj ezzel, ugyanazt teszed, mint a többi korodbeli férfitársad. És egyből megjelenik az igény a 30-as nők piacán és már ott iy tartunk, mint huszonévesen. És ez így megy szépen tovább, azzal a különbséggel, hogy a férfiak szexuálisan használhatatlanok lesznek 60 éves koruk körül és viszonylag hamarabb meg is halnak átlagban, mint a nők.

Ebben a rendszerben lesznek mindkét nem oldaláról lemorzsolódó emberek... A férfiak legnagyobb baja az, hogy sokuk nem veszi észre az idő múlását. Nem akarok általánosítani, de a nők ezzel sokkal inkább tisztában vannak. Akár a karriert, akár a családot nézem. Egy nő huszonévesen már félti az alakját, nézegeti a ráncait, keresi az igazit általában. És szerintem pont ez a kulcsa annak, hogy idősebb korodra jó helyre kerülj. Hogy tudd, hogy mennyire érsz rá. Persze sok férfi is tudja, de aránylag nem elég. Aki pedig ezzel tisztában van, az fiatalon is ambiciózus és sikeres. És olyan nőt keres, akivel működik a dolog előbb - utóbb, nem olyat, aki csak szép, de nem vezet sehova.

Srác, gagyi grafikonok helyett inkább kezdj el teperni az életedért, mert ugyanúgy rá fogsz baxni, mint fiatalon.

2019. okt. 25. 09:30
 59/63 anonim ***** válasza:
18%

Szerinted ezt a szófosást lesz, aki végigolvassa?

2019. okt. 25. 09:39
 60/63 anonim ***** válasza:
92%

#54.

Jó tudni,hogy akkor én a 37 évemmel már ronda xardarab vagyok 😁😁 hm...nem ezt veszem észre,de sebaj. Egy viszont fix,az én hátamon egy kismajom sem kapaszkodik fel,mert én onnan már megjöttem,ahova ezek még csak most indulnak.Kb.5 perc után kiszűröm a simliskedőket és hozzá méltó stílust veszek fel. Az ilyeneket a lehető legnagyobb örömmel húzom le ameddig csak hagyják . Eszük szinte semmi észre sem veszik,hogy az a bizonyos fagyi nemcsak egyszer nyal vissza.

2019. okt. 25. 09:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!