Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs mese, a nők tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs mese, a nők tényleg csak 30 éves korukig ilyen kelendőek?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy a verseny értük amíg fiatalok, de a fiatalságuk pár röpke év alatt elszáll a nőknek a tapasztalatok szerint. Akiért most tépik egymást a férfiak és ezren állnak sorba, az pár év múlva jó mélyre süllyedhet, és könnyen azon kaphatja magát, hogy nem kell senkinek:

[link]

"The critical point, where male and female SMV achieve rough “parity”, is at the age of 30. This age, interestingly enough, roughly corresponds with the point where women start to hit The Wall."

Aki nem tud angolul, röviden annyit tesz, hogy a nők és férfiak "értéke" kb. 30 évesen egyenlítődik ki, amikor is a nők értéke belecsapódik a falba.

Miért van az, hogy a nők csak ilyen rövid ideig igazán fiatalok és tényleg, 25 fölött már a lejtőre kerülnek? Míg a férfiak ugye 50 évesen is lehetnek vonzóak és sármosak akár.

2019. okt. 20. 20:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
100%

#34: az a célja, hogy nyugtassa a kis lelket, hogy ha most nem is, de majd 50 évesen sorban állnak előtte a fiatal lanyok.

Másrészt azzal "fenyegeti" oket, hogy 30 évesen kutyának sem fognak kelleni.

Szánalmas mindenesetre mindkét verzió.

2019. okt. 20. 21:24
 42/63 anonim ***** válasza:
100%
Ez az idióta összehasonlítja egy szerepre kusminkelt férfit egy mentálisan beteg, korhazban elő nővel. Ennyi aggyal hogy tudsz élni?
2019. okt. 20. 21:30
 43/63 anonim ***** válasza:
100%

Hiába valaki szép huszonéves nő, ha nem tisztelik, vagy csak izélni akarják az idősebb pasik. Ilyen egy egyenrangú kapcsolat? Miről beszélgetnek a mindennapokban? "Az én időmben a szocializmusban amikor te még meg sem voltál.." Ne mondjátok azt hogy nem fontos a szellemi összhang mert d*gni nem fognak 24 órában.

És nem a nő hibája, hogy fiatal félre ne értsetek, nyilván nem ismerhet mindent, a pasas hibája aki kizárólag a külsőbe szerelmes, sekélyes, magát teljesen máshogy látja. Amikor ez a huszonéves szép nő veszt a szépségéből, mondjuk terhes lesz vagy szül az öreg férfi figyelme is máshová terelődik lassan, egy még fiatalabb nőre. Csodás. És ezekbe a férfiakba kellene beleszeretni? Felnézni rájuk? Büszkének lenni? Ha emberileg is értékes akkor igen.

Egyébként olyan kimutatásotok nincs ahol a belső értékeket mutatják koronként. :)

2019. okt. 20. 21:46
 44/63 anonim ***** válasza:
100%
Már a 40es pasik nagy része is inkább Maradonára emlékeztet (a pocakos drogos, nem a focista), nemhogy az 50esek. Elég merész álom, hogy akit 25 éves korában bottal se piszkáltak meg a nők, az majd 40 felett csődör lesz.
2019. okt. 20. 22:02
 45/63 anonim ***** válasza:
100%
Ez végtelenül általánosító megállapítás lenne. Egyrészről kor függvénye is, a 30 feletti nők is "kelendőek" tartós kapcsolatra is - nyilvánvalóan a megfelelő korosztály részére. Az, hogy kevesebben érdeklődnek annak az oka is pofonegyszerű, a 30 feletti férfiak nagy részének már van kapcsolata.
2019. okt. 20. 22:39
 46/63 anonim ***** válasza:
11%

Nem olvastam az eddigi hozzászólásokat, de megerősítem, ez így van. Nagy gondjaim sohasem voltak, de az elmúlt években egyre több nő érdeklődik, kezdeményez nálam annak ellenére, hogy engem egyre kevésbé érdekelnek, és egyre kritikusabb vagyok velük szemben.

30f

2019. okt. 20. 22:46
 47/63 anonim ***** válasza:
100%

"Nagyon nagy a verseny értük amíg fiatalok" - lehet, hogy lemaradtam valamiről, mert én ezt a nagy versenyt soha nem tapasztaltam. :)

Az ábra nem mutatja, hogy a nők is eltérő külsővel rendelkeznek, mindenkit egy kaptafára vesz pedig a sikeresség nagyon durván a külsőhöz kötött. Úgy ahogy ti is Chad-eztek, vagy alfahímesztek ugye... (A nőknek csak a jó pasik kellenek stb.)

A nem szexi nőre ti sem néztek. Talán azért a nők 5%-ért mehet nagy a verseny akik tökéletes, szinte éteri külsővel rendelkeznek, plusz rá is tesznek még az öltözködéssel, kacérkodással, nőiességük hangsúlyozásával is.

Ismertem ilyen lányt, mindenki rá volt izgulva az osztálytársaktól az igazgatótol, portásig mindenki. De az egyenesen hazugság, hogy MINDEN fiatal nőért megy a harc. Nézd már meg kik jelentkeznek be egy 18 éves szingli nőnél. Házas kétgyerekes családapák első körben, ingyenélők, pszichés problémákkal küzdő fiatal férfiak, trógererek, mindenféle link alakok és szoknyavadászok. Olyan aki minden szempontból megfelelne szinte semmi. Ha valaki igényes ugyanúgy várnia kell mint bárkinek.

Na most ti a nők kb. 5%-ával, - akik eleve gyönyörűnek születtek, - jöttök az ábrákkal, ezek a nők mivel nagyon jó génűek még negyven felett is kapósak lesznek, az átlag molett juci, vagy csúnyácska muci akiért fiatalon sem kapkodtak az negyven felett már a láthatatlan tartományba kerül ami a férfiakat illeti. Tapasztalatból írom ezeket, a másik oldalról mint átlag nő, soha nem értettem mi értelme az ilyen ábráknak, mert összegezve csak annyit kellene megérteni, hogy aki jól néz ki az mindegy hogy hány éves, ha férfi ha nő az illető. Csak önmagában hogy fiatal nem biztos hogy vonzó, rengeteg fiatal él egyedül évek óta mert nem találja a párját, nő és férfi is.

2019. okt. 21. 06:45
 48/63 anonim ***** válasza:
10%

Szia kedves utolsó, ha megengeded reagálnék.

Az szerintem erős sarkítás hogy 5% az akiért teperve van. Ha átlagosan nézzük a dolgok 1-10 ig tartó skálán akkor 10 nőből mindenkinek kell lennie bár, vegyünk egy másik megközelítést, amely szerint a szélsőértékek felé csökkennek a dolgok. Ergó legyen mondjuk 100-ból 2 nő 10-ez 4 nő 9-es 7 nő 8 as és 15 nő 7-es. Azért ilyen alapon 25-30%-ért biztos megy a teperés. Főleg, hogy van aki az egyiknek "szemét" a másiknak "kincs". Tehát ez a szám simán felmegy 40%-ra.

Ha pedig azt nézed egy kevés(és szolid) smink és egy megfelelő ruha pedig óriásit tud dobni egy nőn.

Viszont abban tényleg igazad van, hogy nem lehet ezt sem a végletekig húzni ruhával meg sminkel. A genetika nagyon meghatározó. "duci" nővel meg szerintem a legtöbb ember úgy van hogy ha 20 évesen van rajta + 10-15 kiló akkor 40 éves korra valószínűleg felszalad még pár, illetve sokaknak tényleg nem esztétikus.

Amúgy ez a diagram amit belinkeltek jól látható hogy azt mondja el amit mindenki tud, csak most ha látja megcsinálva akkor egyből "gyász".

A férfiak abba szeretnek bele amit látnak, a nők pedig abba amit hallanak, és abba hogy feltudnak nézni valakire. Na már most mivel a nők általában előbb öregednek (előbb is érnek tehát egyensúly van) a ezért fiatalon 15-25 ig óriási nagy értük a "kereslet". Férfiaknak meg teperni kell. Viszont A férfiak meg amikor tudnak valamit mutatni amire felnézhet a másik fél (eredmények, a személye mellett) az kb 25 éves kortól kezdődik és emellé még bejön a későbbi öregedés is.

Azt pedig lehet mondani, hogy persze van az a kevés nő aki lassan öregszik, de a többség nagyon megváltozik. Csicsolina is szép volt fiatalon, vagy Bódi nő, de hollywoodi sztároknál is van egy pár aki nagyon sokat veszített 10-20 év alatt.

2019. okt. 21. 07:28
 49/63 anonim ***** válasza:
94%

22 vagyok de ossze nem jonnek 30 feletti pasival. Aki ilyen korban fiatalok kozt keresgel, azt hidzi meg, hogy o is az, iszogatni jar a haverokkal, mutohatja mindig, hogy mennyi penze van stb. Ilyen korban a legtobb ferfi meghulyul a penz miatt es nem terveznek hosszutavra persze tisztelet a kivetelnek.

Inkabb maradok a korosztalyomnal, akik mar kelloen kieltekagukat es lehet veluk hosszutavra tervezni.

2019. okt. 21. 07:37
 50/63 anonim ***** válasza:
100%

Akkor íme egy szemelvény a valóságból:

Multinál dolgozom rengeteg emberrel körbevéve. 23-50 éves korig vannak itt nők, férfiak. Elmondom neked kérdező, mi a látkép: a nők általánosságban jobban tartják magukat, mint a férfiak, igyekeznek normálisan kajálni, főznek, csinosan öltözködnek, adnak magukra, a pasik ezzel szemben szinte kivétel nélkül belesek, kopszodnak (bár erről nem tehetnek, de tény, hogy nem válik előnyülre), sokan egyáltalán nem tudnak öltözködni, fogalmuk sincs, mi áll jól nekik, esznek, amit megkívánnak. Ha azt gondolod, hogy ezek a férfiak feszestestű huszonévesekkel vannak együtt, akkor nagyon tévedsz. :D A legtöbbnek van felesége, gyereke. Az is megér egy misét, hogy sokuknak a felesége, aki már szült jobban néz ki, mint ők.

Van kisportolt testű férfi kollégám, mondjuk ő pont meleg.

Én 28 éves vagyok, szerinted már a kutyának sem kellek, de elárulom, ez nincs így, van párom és az utcán sokan megnéznek, kezdeményeznek. Semmivel nem vagyok szottyadtabb, mint 22 évesen pl.

A kérdésed értelmetlen, egyértelműen egónövelésre írtad ki. Igen, vannak 40-es pasik, akik jobban néznek ki, mint jópár huszonéves nő, aki pl szétfolyik, de azért a tendencia nagyon nem ez. Ha szerinted olyan jót tesz a férfiaknak a kor, akkor áruld el, mi az a rengeteg kopaszodó, beles férfi az utcán csapott vállakkal, ráncokkal?

2019. okt. 21. 10:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!