Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az országban csak megfelelő anyagi helyzettel van
értelme ismerkedni a nőkkel?
Egy normális nőnél nem ezen múlik az ismerkedés. De ha szerinted csak ennyin múlik akkor inkább ne keress magadnak barátnőt.
2019. okt. 20. 10:55
Igen, azért van több tízezer szegény család, mert csak a tehetősebb férfiak kellenek a nőknek. Igen, ez azt jelenti, hogy ebben az országban csak a férfiak 10-20%-a kaphat tőlünk puncit. És igen, nem veled, a személyiségeddel, kiállásoddal vagy a megjelenéseddel van gond, hanem a gonosz, rátarti nőkkel. :)
2019. okt. 20. 10:58
A nök többségénél nem számít.
Persze ha 30-40 éves vagy és 18 éves fullos csajt akarsz lehet hogy nem árt ha van.
2019. okt. 20. 11:00
Nem értek egyet az előttem szólóval. Nem csak a férfiak 10-20% kaphat pinát. Mindenki kaphat. Ez csak pénz kérdése!
2019. okt. 20. 11:03
5/14 anonim válasza:
Megfelelő önbizalommal van értelme ismerkedni
Az olyan nő aki a pénzre megy hidd el jobb is nem megismerkedni!
2019. okt. 20. 11:08
Az előző hozzászólókkal ellentétben szerintem meg pont hogy akkor van értelme ismerkedni, ha egy férfi anyagi körülményei rendezettek. Főleg olyankor, ha a férfi már nem a húszas éveiben jár, hanem idősebb. A nők sem hülyék e téren, szerinted ki akarna összejönni egy olyan faszival, aki hónapról hónapra a túlélésre játszik, s aki sanyargatja magát? Joggal merül fel a nőkben a kérdés, hogy egy 30-as férfi hogyhogy csak itt tart. Ez Magyarország 2019-ben. Ha 30 éves korodra nincs saját lakásod, saját autód, jelentős megtakarításod akkor kukába való vagy a szemükben. És én aszondom', hogy valamilyen szinten igazuk is van.
2019. okt. 20. 11:20
Senki pénztárcája nem érdekel, ellenben az igen, hogy ne legyen folyamatosan rászorulva valakire, hogy boldoguljon.
2019. okt. 20. 11:20
Én nem is ismerdektem 26 éves koromig mert nem láttam értelmét amig nem rendeztem az anyagi helyzetemet.
Utána kezdtem el mikor feltornáztam magam,így jött a többi is.
2019. okt. 20. 11:33
Megfelelő anyagi helyzettel, és megfelelő fizikummal... ha nem helyesnek születtél, teljesen mindegy mit csinálsz, vagy mennyi pénzed van. Szóba sem fognak veled állni, akármit csinálsz.
2019. okt. 20. 11:42
" ellentétben szerintem meg pont hogy akkor van értelme ismerkedni, ha egy férfi anyagi körülményei rendezettek. Főleg olyankor, ha a férfi már nem a húszas éveiben jár, hanem idősebb." - ezzel az a baj, hogy nem igaz... nekem pont akkor ment a legjobban a csajozás, amikor munkanélküli voltam, és a járda mellől szedtem fel dekket elszívni:)
Persze kérdés az is, ki mire vágyik... akikől te beszélsz, azok a férj-, és apának valót kereső nők. Nálam az mindig is felejtős kategória volt.
2019. okt. 20. 11:43
Kapcsolódó kérdések: