Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány létemre Tinderen 0 match? Ez aggasztó, nem?
Félreértés ne essék, nem a Tindertol várom a csodát, de sokan tényként kezelik, hogy az átlagos lányok előtt is sorban állnak a ferfiak. Nálam ez egyáltalán nem igaz, sem eloben és amint a mellékelt ábra is mutatja virtuálisan sem.
Tényleg ennyire taszító lennék, vagy ellenszenves a kisugárzásom?
Megjegyzem, hogy sok fiú haverom van és általában szeretnek az emberek, mert mindig nevetek és közvetlen vagyok.
Ami pedig a Tindert illeti, azért nem húzok olyat jobbra, aki túl jó hozzám, de olyat sem, aki nem mutat egy kis egyéniséget pl néhány adattal, érdeklődési kör megadásával.
Igen, mint budapesti, átlagos arcú és dundi nő, nehezen hiszem el, hogy valaki nem kap matchet, ha nem külön troll profilod van. Én kevés embert húzok jobbra, és így is van kivel társalognom.
Ha tényleg annyira gáz lennél külsőre, azzal magad is tisztában lennél.
Átérzem nagyon amit leírtál kedves kérdező, nekem sincs matchem bár én inkább csúnyának definiálom magamat, mint átlagosnak. Engedd el azt az appot.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!