Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők (nem tinik). Ha egy férfi kopaszodik 34 évesen (ritka, aki nem vagy nem őszül), de sármos, férfias, sportos, talpraesett, attól még bejöhet a nőknek?
"valami irgalmatlan nagy bűn, ha egy 30-as férfi már pocakot ereszt vagy kopaszodik" -- Kerdezo, almat meg csavarhuzot veszel egy kalap ala. Miert?
A pocakossag az nem "adottsag". Semmi magikus megmagyarazhatatlan oka nincs a hastaji zsirnak! Vagy rosszul zabal vagy nem mozog eleget!
A kopaszodas az pedig csak van/lesz. Lehet szamtalan oka, de egyik sem az, amirol a ferfi tehet. (nehany kiveteltol eltekintve)
Engem annyira nem erdekel a kopaszodas, hogy a mostani pasimnal peldaul az elejen eszre sem vettem. Megismerkedtunk, rogton levagtam hogy bejon, ahogy beszelt, ahogy vilagitott a kek szeme, ahogy nevetett a poenjaimon. De sose forditott hatat. Elso hivatalos randinkon vettem eszre, epp ult es en hatulrol kozelitettem fele, akkor lattam, hogy egy 5x5-os reszen nincs haj hatul a fejen. 39 eves.
Megbolondulok erte. Ha full kopasz lenne az se zavarna.
Nalam csak az szamit ha a ferfi kopaszodik, akkor tudjon vele elni, viselje buszken es ne probalja meg takargatni ugy mint az idetlen amcsi elnok!
41/n
Kizárólag akkor jövök össze kopaszodó fèrfival, ha letolja a haját teljesen kopaszra.
Mert egyébkènt nagyon taszít annak ellenére is, hogy senki nem tehet róla.
A kopaszság viszont nagyon bejön!
28 vagyok, én is mikiegeresedek, az egyetlen reményem, hogy a hajam apám vonalára üt vissza, és nem fogok teljesen megkopaszodni, hanem marad ez a mikiegér téma. Meg tudom oldani egy ilyen frizurával, mert az arcom szinte pontosan ilyen, mint ennek a férfinek:
12-es valaszolo vagyok.
Korabban ezt irtam: "Megbolondulok erte. Ha full kopasz lenne az se zavarna."
Annyira vicces, hogy muszaj ezt leirnom. Penteken talakoztunk ujra es meglepetesnek szanta hogy nem szolt elore, de letolta a hajat ilyen 1mm-esre. Annyira nevettem mikor meglattam, nem azert mert viccesen nez ki, hanem mert elotte ebben a kerdesben pont a hajritkulast vitattuk erre o megjelenik haj nelkul. Nyilvan semmi kifogasom ellene, mert nem a szememmel szeretem :D
Az egyik legnagyobb nőcsábász, akiről tudok, egy kopasz pasi.
Nem azért kerülnek titeket a nők, mert kopaszodtok, hanem mert határozatlanok vagytok. Szerezzetek önbizalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!