Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van aki segitene megérteni a nőket?
Mert nekem nem megy. Valami nagyon más gondolat , viselkedési pályán mozognak mint én.
Hiába próbálom, nem értem őket. Vagy tényleg csak hazudni és mosolyogni kell hogy egy nem tökéletes férfi közel kerüljön hozzájuk?
#9 mostanra már egyértelmű hogy a mai felfogás és életvitel szerint bennem van a hiba.
Csak nem értem hogy miért....
Azért lenne jó tudni, hogy ezekben a vitás kérdésekben miért gondfolkodnak ennyire eltérően a nők
"Tehát teljesen mások az igényeik. Amit nem értek..."
Kérdező mikre gondolsz konkrétan, milyen igénybeli különbségekre?
"Vagy tényleg csak hazudni és mosolyogni kell hogy egy nem tökéletes férfi közel kerüljön hozzájuk?"
Vannak olyan véglények akik hazugsággal vagy manipulációval èrik el amit szeretnének, sajnos ez az aljas magatartàs mindkèt nem söpredèkère jellemző (elég böngèszned az oldalt és számtalan pèldát talàlsz a jelensègre).
Egyèbkènt szàmomra nem egyèrtelmű, hogy itt a "közel kerülés" az eufemizmus a dugásra, vagy csak egy barátsàgos beszèlgetést jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!