Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zárkózottként hogyan próbálkoztok társat találni?
Figyelt kérdés
Hogyan, mekkora sikerrel, mik a tapasztalatok?2019. okt. 17. 21:06
11/18 anonim válasza:
"élőben meglátok egy olyan férfit, aki annyira megtetszik, hogy nem tudom elhalasztani a lehetőséget"
Ez alatt mit értesz? Oda fogsz menni hozzá? Vagy honnan fogja tudni?
Én pl. gimiben tetszettem állítólag egy zárkózott lánynak. És ezt 5 évre rá tudtam meg, amikor már érettségi után Angliában volt. A durva benne, hogy ő is tetszett nekem, de álmomban nem gondoltam volna, hogy bejövök neki..
13/18 anonim válasza:
De szépen írtad 10-es, rokonlelkek!
15/18 anonim válasza:
Sehogy 0 eddig 22F neten próbálkozok.
16/18 anonim válasza:
Nem szoktam próbálkozni, mivel zárkózott vagyok, így érzem jól magam.
17/18 anonim válasza:
#2 Tegyük fel, hogy az élet ilyen jó arc, és eléd tolja talicskán, akkor mit fohsz tenni zárkózottként? Elrejted az érzelmeidet, és aztán faképnél hagy, mert nem látja értelmét a próbálkozásnak? Férfi feladata a kezdeményezés, de nyitottnak kell lenned, ha akarod őt. 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!