Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Megszeretni egy férfit, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszeretni egy férfit, aki kicsit sem tetszik? Ez, vagy az örök magány jobb? 28/n

Figyelt kérdés

Nézem a volt osztálytársaimat, ismerőseimet facebookon, kivétel nélkül házasok vagy élettársi kapcsolatban élnek, a 80%-uk gyerekkel már. Szégyellem magam előttük, és a családom előtt is, hogy én ennyire vittem, hogy egyedül tengődök, és nem amiatt mert karriert építettem (egyszerű munkát végzek), hanem mert a kutyának sem kellettem. A legutóbbi kapcsolatom 2 évig tartott, együtt éltünk, azt hittem révbe értem, de szakított velem. Azóta több mint 1 éve egyedül vagyok. És teljesen egyedül, nincsenek randik, majdnem kapcsolatok, jó lett volna csak elszalasztottam érzések, egyszerűen senki nem udvarol nekem. Élőben, ha néha elmegyek beülni valahova, még senki nem kezdeményezett nálam, átnéznek rajtam. Társkeresőkön fennt vagyok már egy éve, de ott szintén ez a tapasztalatom, aki tetszene nem törődik velem, vagy csak szexelni akar. Annyi reményem van, hogy ezeken az oldalakon néha kapok érdeklődést férfiaktól, viszont ők nem tetszenek külsőre egyáltalán. Vagy nagyon alacsonyak 165-172 centik, vagy nagyon kövérek. Én próbálnék esélyt adni nekik, de azután hogy a volt párom egy olyan férfi, aki teljes mértékben az ideálom volt, magas, vékony, kékszemű, ez nagyon nehéz nekem. De az élet pofára ejtett, rá kellett jönnöm hogy eddig minden exem (2 komoly kapcsolatom volt) szintemen felüli férfi volt ezekszerint, hiszen én azóta külsőre nem változtam, most mégis ezzel szembesülök hogy nincs rám érdeklődés.

Szeretnék egy tartós kapcsolatot, szeretnék boldog lenni, szeretnék egyszer kisbabát. De úgy látom ehhez le kell győznöm a külső miatti elvárásokat magamban, ami nagyon nehéz. Hallotam már ilyet, hogy egyeseknek sikerült megszeretni úgy a párjukat hogy az elején egyáltalán nem vonzotta őket külsőleg, meg szexuálisan, de jó ember volt, és barátként egyből megszerették, majd állítólag jött a szerelem is.

2019. okt. 16. 08:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Hát, nekem is csak rondák és nyomik jutnának(személyisgre még rosszabbak, általában pl.10/2 külső,10/1 személyiség). Ilyeneket megszeretni. Inkább örök magany+ kutyák vagy macskák.
2019. okt. 16. 08:57
 12/19 anonim ***** válasza:

Legalább minimálisan kell hogy vonzódj hozzá, és az is kell, hogy a szex oké legyen .

Ezek nélkül inkább kutya , macskatartás.

2019. okt. 16. 09:02
 13/19 anonim ***** válasza:

10-es, azért kell neki mert hetente írogatja ki ugyanezt a kérdést.

És valóban az sem biztos, hogy a kérdező nő.

A kérdést számtalanszor olvastam már itt, ugyanezekkel a szavakkal férfi és női kérdezőként.

AZÉRT.

2019. okt. 16. 09:04
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja, s azért az elvárásaidon picit változtathatnál, mert a szőke, kékszemű magas hercegekből valszeg kevés van........
2019. okt. 16. 09:04
 15/19 anonim ***** válasza:
Megyek kinyitom a macskaboltomat.
2019. okt. 16. 10:18
 16/19 anonim ***** válasza:
örök magány
2019. okt. 16. 10:48
 17/19 anonim ***** válasza:
50%
Mostanában nálam is csak a nyomorék srácok próbálkoznak. Inkább örökbe fogadok egy kutyát mint hogy ezekkel összejöjjek.
2019. okt. 16. 10:55
 18/19 anonim ***** válasza:
83%
Ahogy megy az idő, nektek annál jobb kellene, de annál rosszabbak a próbálkozók. Ezért mondják azt, hogy 30felett a nő veszít értékéből, s marad a kutya/macska, meg a "de kitolt velem az élet". Az a marshall kereszt nem fog már összejönni... ugye ugye, jó lett volna ha nem küldöd el Gézát, Janit-t anno, akik magasak, jók és humorosak is voltak, csak nem volt meg a "szikra". Most szikrázhatsz...
2019. okt. 16. 11:04
 19/19 Rockarc ***** válasza:

Veled van a baj. A tinedzser evekben jellemzoen kulso alapjan valaszt mindenki part magank, mert akkor meg joforman semmi mas nincs az ember tarsolyaban. Aztan a 20. ev kornyeken megjelennek az egyeb dolgok es eltolodnak a hangsulyok a kulonbozo kulso tulajdonsagokrol a belso tulajdonsagok fele. Nalad ez kimaradt valamiert. Komoly kapcsolatot akarsz, de a kulso a belepesi pont es ott tamasztasz magas kriteriumokat. Ebbol nem lesz komoly kapcsolat, az eletkor elorehaladtaval egyre romlik a ferfiak kulseje is, es a szabadsagfokuk is csokken, ha erted, mire gondolok.

Magambol kiindulva en is mar mas dolgokat tartok fontosnak a tarskeresesnel, mint 20 evvel ezelott. Sokan vannak, akik kulsore megfelelnenek, tehat van mibol meriteni. Ez ferfikent szerintem elonyosebb helyzet, sokkal tobb az igenyesebb no, mint ferfi, de az is igaz, hogy javareszt a belso tulajdonsagokon elbuknak. Nem feltetlenul azert, mert rosszak, csak mast keresek.

Azt kell felfogni, hogy hiaba nez ki valaki szuperul, ha mellette egy romlott szemelyisege van. Azoknak a tarsasagat keresd, akik nyitottak feled es probald melyebben megismerni oket. Egy ido utan kevesbe fog zavarni, hogy hulyen all a haja, vagy nem log foled 10-15 centivel. Ha ez megtortent, akkor elerted a felnottkort.

43F

2019. okt. 16. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!