Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy szép és kedves nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy szép és kedves nővel nem akarok összejönni, akkor velem van a baj? F31

Figyelt kérdés

Leszögezem szerintem nem. De annyi helyről oltogatnak miatta, hogy megkérdezem inkább ki mit gondol erről.

A baráti köröm rávett, hogy találkozzak egy nővel. Először úgy tudtam őt is úgy vették rá, mint engem. Randiztam vele, hogy békén hagyjanak. Nagyon kedves volt velem, jót beszélgettünk és szépnek is tartom, de úgy érzem nagyon nem illünk össze.

Ő bezsongva beszél a kutyákról, én kb csak elviselem őket (14 éves koromig féltem is tőlük).

Ő csomó helyen járt már külföldön, szeret utazgatni, dolgozott is már kint, én nyelvet sem beszélek és nem igazán mozgat, hogy utazgassak messzire, pl még repülőgépen sem ültem soha.

Ő karrier oritentált és meg borzasztóan imádom azt amit tanultam, inkább család orientált vagyok.

Még nem a szakmámban dolgozok, de ha ott fogok sem leszek más, nem kell utazgatás, családot jobban szeretnék stb.

Nagyon jól sikerült a találkozó, el is mondtam neki, hogy én ilyen vagyok, kedvesnek és szépnek tartom, de szerintem nem illünk össze, de ha szeretne adjunk még esélyt neki. Ő is ezt mondta, hogy jó lesz így, ha inkább nem találkozunk többet, ő is elmondta, hogy neki sincs baja velem, nem azért.

A gond az, hogy erre nagyon megosztó a vélemény az ismerősi körömben. Kaptam már mindent, hogy milyen szerencsétlen vagyok. Meg hogy állítólag a nő szerelmes belém én meg csak így félre dobom. Van aki élből rákérdezett négyszemközt, hogy meleg vagyok-e. Kaptam mindent.

Szerintem a kedvesség és a szépség nem minden. Nagyon sok kedves nővel találkoztam már, igen köztük volt aki nagyon tetszett is, de ettől még nem illünk össze automatikusan.

A szépség mulandó, nyilván nem tudnék olyannal lenni, aki nem tetszik, de ha egy nőnek vannak számomra megszokható szépséghibái, viszont úgy érzem összeillünk, akkor inkább vele lennék, mint azzal aki még szebb és még kedves is, csak nem illünk össze. Ilyen nagy baj ez?

Vagy az a gondja a baráti körömnek, hogy évek óta egyedül vagyok? Nekem ez nem baj, nem vagyok kapcsolat függö. Azért nem jövök össze senkivel, mert esélyem van valakinél, de nem érzem úgy, hogy jó lenne együtt lenni.

Messengeren még rám írt, ott is jót beszélgettünk.

2019. okt. 11. 09:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Mit értesz tökéletes alatt?

Nincs szükségem "tökéletes" külsejű nőre, bármi miatt tudok vonzódni hozzá, az nekem elég.

Nincs szükségem "tökéletes" jellemű nőre, szerintem senki sem tökéletes, én sem. Én is tele vagyok jellemhibákkal, amiken próbálok változtatni, de a saját bőrömből kibújni nem tudok. Olyan nőt keresek, akivel a jellemhibáink nem ütköznek, hanem "kiegészitik" egymást. Szerintem akkor tudja két ember egymás jellemét is erősíteni, ha ütközés van, az csak vitát szül.

Arra sincs szükségem, hogy pontosan azt gondolja a világról, mint én. Nem saját magam másolatát keresem, hanem olyan nőt, akinek saját önálló elképzelése van mindenről, sőt még jó is, ha ez sokszor ütközik az én véleményemmel, akkor tudjuk egymás világmeglátását szélesíteni.

De fontosnak tartom, hogy nagyjából hasonlóképpen tekintsünk a jövőre. Ha én A, ő meg B irányba tervezi az életét és tudat alatt elvárom tőle, hogy az elképzelése legyen stabil, legyen kitartó, tudja mit akar. Én pedig pontosan tudom magamról néhány dologban milyen makacs tudok lenni, akkor mi értelme erőltetni?

2019. okt. 11. 10:01
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

Korrekt voltál. Én sem tettem volna másként bár én négy évvel fiatalabb vagyok. Sőt egy kicsit hozzád hasonló. Nemigazán izgat az ismerkedés ha érzem hogy nincs izgalom beszélgetés közben. Legfeljebb amolyan barátként beszélgetnék vele.

Majd lesz párod. A leszólogatók meg gondolom p.nabubusok akik szexre mentek volna.

Ha elvagy egyedül az klassz. De azért beszélgess nőkkel! :)

2019. okt. 11. 10:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a haverjaid hülyék, mert én nem lennék "szamár ha ló nincs" - ugyanis voltam màr ebben a helyzetben és szinte elviselhetetlen volt.

Ezt nem szeretem az "érd be valamivel" mentalitásban: összejövünk valakivel akit el lehet viselni, aztán nem értjük miért csal meg mindenki mindenkit meg miért hidegülnek el egymàstól a párok...

Én a barátaimnak azt mondanám hogyha nekik tetszik akkor jöjjenek össze vele ők, te meg nyugodj meg kérdező, mert a lánnyal is jót teszel azzal, hogy nem jöttél vele össze.

Tartsd meg a jó szokásodat!

Bizonyos olvasók szerint meg a kérdező volt hülye, ők majd jöjjenek össze valakivel akinek hosszú távon más tervei vannak és nem illenek össze, mert az nagyon jó lecke lesz a számukra. Én is tanultam belőle.

2019. okt. 11. 10:18
 14/23 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Én is hasonlóan gondolkodom, makulátlan külső adottságokkal engem nem lehet lekenyerezni. Viszont te legalább megdughattad volna a csajt.
2019. okt. 11. 10:52
 15/23 anonim ***** válasza:
86%
Egyáltalán nem veled van a probléma. Ha megtalálod az igazit, érzed!! Keresgélsz, ennyi 🙂🙂. Mint sokan mások
2019. okt. 11. 10:54
 16/23 A kérdező kommentje:

Köszönök minden választ. A megerősítést és az ellenvéleményeket is. Mindkettő tanulságos volt számomra, bár meggyőzni nem sikerült ezekkel az ellenérvekkel, hogy bennem lenne a hiba. Továbbra is azt mondom, nyugodtan kifejthetitek bővebben is szerintetek mi vele a gond.

Az van, hogy egyik ellenérvet sem látom építő jellegűnek. Tudom ebben is makacs vagyok.

2019. okt. 11. 11:14
 17/23 anonim ***** válasza:
22%
Mondd azt az ismeroseidnek, hig6y szerinted a csaj se jott volna veled ossze. Ami szerintem igaz is.
2019. okt. 11. 12:24
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Részben igazad van, viszont kár emiatt nem megismerni jobban, mert nagyon nehéz összecsiszolódni, de nemcsak vele, mással is. Különböztök, az tény, de látod, megintcsak toleránsabb a nő. Téged így is tud szeretni ahogy vagy. Te meg nem tudod, nem is akarod kicsit sem elfogadni őt. Nem kötelező az igaz, de egy próbát megér.
2019. okt. 11. 14:13
 19/23 Zsoltmester ***** válasza:
69%
Összecsiszolódás a mindennapok problémáival kapcsolatban kell, hogy közösen legyenek képesek problémákat megoldani, nem az alapvető tulajdonságokban, mert annak stimmelnie kell az elején. Közös célok közös érdeklődés satöbbi ezekben nem lehet összecsiszolódás...
2019. okt. 11. 16:18
 20/23 anonim ***** válasza:
13%

Mindig ai az első érzéseidre hagyatkozz. A konzumidiotizmus már világméreteket ölt, tudjuk, a külföld, az utazgatás, a karrierizmus, a ragyogás, a pénz mindenek felett. Már akinél.

A legelső dolog ami sikeressé tesz, az az önismeret, de a tiszta, kompromisszumok nélküli önismeret. Én nagyon értékelem benned hogy nem futsz a trendek után mint sokan, és bevallod, hogy te milyen vagy. Szerinted mennyi ember hazudik magának, és belemegy olyan párkapcsolatokba, ami erre a hazugságra épül? Mert ott ugye el kell játszani a szerepet, ami hosszú távon már nem fog menni.

Ne pazarold az időd olyasvalakikre, akiben már az elején nem látsz perspektívát. Felejtsd el a lőzungokat, meg a pozitív önámító sz*rságokat. A belső érzéseidnek higgyj.

Nyugi, van ezer meg ezer olyan lány, aki nem szeret utazni, meg családot akar. Az más kérdés, hogy a trendiség nyomására ők is azt akarják elhitetni a külvilággal, hogy ők is karrieristák, utazásmániások... Na ezért (is) van ennyi nyomorult hazug kapcsolat, de hát a kirakatban jól mutatnak. Egy kirakatvilágban ne is csodálkozz ezeken.

2019. okt. 11. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!