Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ os single nok, gyerekes anyukak! Hogy viszonyultok 30 folott ujjabb parkapcsolatokhoz? Elmult a tizenéves vágyak? (Jóképűség stb)
Attól, hogy egyet ismersz, a 30-35 éves nők még rottyant vénembernek látják a magyar 55 éveseket(nem a Brad Pitt féle sztárokat), aki az apjuk korosztályából származik és aki ki se tudná őket elégíteni, akkor se ha nem undorodnának a ráncos,szottyadt testétől, mert a nőknek 30 felett nő meg a szexuális étvágyuk.
Ez az érett meg tapasztalt duma a 18-20 éves kislányok szövege,akik 25-28 éves pasikra alkalmazzák. 55 éves mindenkinek egy vénember aki a hajára kenheti a tapasztalatát.
#12!
51 évesen ezt határozottan kikérem magamnak! Lehet, hogy te meg sem éred az 50 évet és az is lehet, hogy ha igen, akkor szeretnél majd olyan rottyant, ráncos vénember lenni, mint sok ötvenes FÉRFI! Egy 50 éves férfi nem öreg! Se nem ráncos! És talán az sem véletlen, ha huszon- és harminc éves Nők keresik a társaságunkat.
Még nem vagyok 30 felett, de lassan küszöbön áll.
Úgy érzem magmhoz képest egyre komolyom, "minőségibbé" válik a szellemiségem a korommal arányosan. Én nem érzek semmiféle "nyomást",szerintem az is az érettség egyik szegmense, hogy az ember nem ad annyit mások véleményére,hogy mások elvárásaihoz igazítsa az életét. Én inkább ledobtam magamról 25 felett egypár terhet,"nyomást",amin korábban stresszeltem magam. Egyszóval nálam inkább felfelé emelkedik a mérce,mintsem lefelé, és ez nagyrészt általános a(z igényesebb) nőknél a korral. A fizikai vonzalom kortól függetlenül a kapcsolatok alap építőköve, tehát nyílván nem abban a korban fog ez megváltozni mikor a legnagyobb az igény a minőségi kapcsolatra. Nálam eddig is számított, de egyre inkább fontosabb továbbá az intellektus,érett,felelősségteljes gondolkodásmód.
Annyi változás van a szerelmi életemben, hogy ezekre jobban figyelek.
Az 51 éves válaszadó meg remélem nem gondolta komolyan,amit a 30-as nőkről írt😀 Ő a bizonyíték, hogy az érettség nem kor kérdése és hogy minden életkorban meg kell válogatni kivel kezd az ember lánya, különben könnyen kiköthet egy nagypapakorú, duzzogó gyerek mellett😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!