Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30+ os single nok, gyerekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ os single nok, gyerekes anyukak! Hogy viszonyultok 30 folott ujjabb parkapcsolatokhoz? Elmult a tizenéves vágyak? (Jóképűség stb)

Figyelt kérdés
Úgy gondolom, hogy idősebb (még persze fiatal, de azert 16-20 nál már mindenképp idősebb) korban már kicsit átrendeződnek a vágyak, fölleg ha érződik a "nyomás". Ezt arra értem, hogy gyermeket szeretnél, de jelenleg nincs kitől, vagy épp van gyermeked és ez válik "hátrányoddá" párkeresés során. Szooval mik a változások? Vannak egyáltán?
2019. okt. 10. 16:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
44%
Fenéket! Ilyenkor jön a "Nekem 30 évesen az 55 éves hapsi kell, mert az mennyire milyen elképesztően érett és mennyire okos!" Korszak... (Ismertem ilyen csajt)
2019. okt. 10. 20:35
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

Attól, hogy egyet ismersz, a 30-35 éves nők még rottyant vénembernek látják a magyar 55 éveseket(nem a Brad Pitt féle sztárokat), aki az apjuk korosztályából származik és aki ki se tudná őket elégíteni, akkor se ha nem undorodnának a ráncos,szottyadt testétől, mert a nőknek 30 felett nő meg a szexuális étvágyuk.

Ez az érett meg tapasztalt duma a 18-20 éves kislányok szövege,akik 25-28 éves pasikra alkalmazzák. 55 éves mindenkinek egy vénember aki a hajára kenheti a tapasztalatát.

2019. okt. 10. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
77%

#12!

51 évesen ezt határozottan kikérem magamnak! Lehet, hogy te meg sem éred az 50 évet és az is lehet, hogy ha igen, akkor szeretnél majd olyan rottyant, ráncos vénember lenni, mint sok ötvenes FÉRFI! Egy 50 éves férfi nem öreg! Se nem ráncos! És talán az sem véletlen, ha huszon- és harminc éves Nők keresik a társaságunkat.

2019. okt. 10. 20:58
 14/18 anonim ***** válasza:
Háát, én 29 éves nő vagyok és szexuális értelemben kifejezetten óckodom a társaságuktól. Azt látom hogy még a 40-es nők se is inkább 50 alatti férfiakkal vannak.
2019. okt. 10. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
31 vagyok, nincs gyerekem. Nem is érzem meg a nyomást, hogy szeretnék. Sportos, csinos nőnek tartom magam, sok udvarlóm van. Ugyanolyan életet élek, mint a huszas éveim végén, tehát eljárok szórakozni, koncertekre, csak ritkábban. Az elvárásaim egy férfivel szemben ugyanazok: legyen apolt, intelligens, legyen meg a kémia közöttünk, “passzoljunk”. Talan annyival tudom kiegészíteni, hogy fontosabbak lettek a tartalmas beszelgetesek, es az erzelmi intelligencia egy ferfiban. Meg a minőségi szex. :-)
2019. okt. 10. 21:06
 16/18 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok, en a korosztalyomban szeretek ismerkedni, 28-35 kozott. Nem vonzanak a 40-50es pasik, de vannak baratnoim, akik a 40es korosztályt preferálják.
2019. okt. 10. 21:08
 17/18 anonim válasza:
70%

Még nem vagyok 30 felett, de lassan küszöbön áll.

Úgy érzem magmhoz képest egyre komolyom, "minőségibbé" válik a szellemiségem a korommal arányosan. Én nem érzek semmiféle "nyomást",szerintem az is az érettség egyik szegmense, hogy az ember nem ad annyit mások véleményére,hogy mások elvárásaihoz igazítsa az életét. Én inkább ledobtam magamról 25 felett egypár terhet,"nyomást",amin korábban stresszeltem magam. Egyszóval nálam inkább felfelé emelkedik a mérce,mintsem lefelé, és ez nagyrészt általános a(z igényesebb) nőknél a korral. A fizikai vonzalom kortól függetlenül a kapcsolatok alap építőköve, tehát nyílván nem abban a korban fog ez megváltozni mikor a legnagyobb az igény a minőségi kapcsolatra. Nálam eddig is számított, de egyre inkább fontosabb továbbá az intellektus,érett,felelősségteljes gondolkodásmód.

Annyi változás van a szerelmi életemben, hogy ezekre jobban figyelek.

Az 51 éves válaszadó meg remélem nem gondolta komolyan,amit a 30-as nőkről írt😀 Ő a bizonyíték, hogy az érettség nem kor kérdése és hogy minden életkorban meg kell válogatni kivel kezd az ember lánya, különben könnyen kiköthet egy nagypapakorú, duzzogó gyerek mellett😀

2019. okt. 10. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Miért szerinted a gyerekes anyák megvakultak szülést követően? Vagy miért ne számítana szerinted nekik a kinézet mikor ők is adnak magukra, sportolnak stb.
2019. okt. 13. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!